Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
cffelson +40
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Stoję murem za Balem.
#mecz #realmadryt #muremzabalem
Jakieś źródło tych słów?
Nigdzie nie czytałem, że Real nie chce wypełnić umowy. Bale został wystawiony na listę transferowa i tyle.
Ciekawe jest to, że odwracając strony zawodnik (akurat nie Bale, ale np. Ousmane Dembélé), może buntować się przeciwko zawartej umowie z klubem i wymuszać swoje odejście.
Wg. mnie czysta sytuacja, jest nowy trener, który jasno zakomunikował kogo widzi w zespole na nowy sezon. Real nie łamie zawartej umowy z Balem, dostaję swoją wypłatę, trenuje, został zabrany na obóz przygotowawczy. Teraz wszystko zależy od Balea, czy woli odejść (i np. mniej zarabiać), ale mieć pewne miejsce w składzie, czy woli zostać w Realu i walczyć o skład jasno znając swoją sytuację.
Nie znamy zawartej umowy, ale w dzisiejszych czas klub zatrudniając piłkarza interesuje się jego życiem 24/dobę. Zresztą nie ważne, po raz kolejny proszę o źródło gdzie to przeszkadzało Realowi. Pretensję o golfa miała prasa madrycka, a nie sam Real
A Bale’owi można być wdzięcznym za niektóre sprawy, jednak inne mocno kuleją. Gość ciągle nie nauczył się hiszpańskiego, sam po ubiegłym sezonie groził odejściem mino ważnego kontaktu, a w tym tragicznym sezonie, kiedy miał być liderem, najpierw schował się w cień, a potem zaczął olewać
@w01t3k @tomszczyk: a socjos nie ma przypadkiem sporo do gadania w tym klubie? Jeżeli tak to prasa madrycka też wpływa na opinię socjos.