Aktywne Wpisy
open_or_die +2377
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +921
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy doczekamy się w końcu informacji? Czy telewizja publiczna dalej będzie kpić z dostępu do informacji publicznej? Czy dowiemy się tego w następnym odcinku naszych zmagań? Ile będzie trwać ta telenowela? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://siecobywatelska.pl/niejawna-telewizja-polska/
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #tvp #koronakrolow
Co Wy na to? Oczywiscie za darmo! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrób dla całego mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°), wielu osobom się przyda. Tylko z możliwością wykluczenia się z wołania, jak było na mirkolistach, by nikogo nie wpieniać niepotrzebnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proste myślenie prostych ludzi.
I że co niby miliardy płynęły do kieszeń wszystkich peowcow. Jakoś nie widać. Po putinowskiej Rosji widać te przekręty. Nawet po pisowskiej Polsce widać przekręty może nie