Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +459
Grizzzly +2
Jak można się ze sobą spotykać 9 lat i nie formalizować związku? Chyba wiadomo, że w takim razie jedna strona nie kocha albo w ogóle się nie kochają. 2-3 lata to maks moim zdaniem, ile kobieta powinna czekać na oświadczyny.
#zwiazki #podrywajzwykopem
#zwiazki #podrywajzwykopem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bubub: nie wywołuj wilka z lasu za panelami moderacyjnymi siedzi #neuropa prawdopodobieństwo ciotek wzrasta wykładniczo
wole dziewczyny z dużo większymi cyckami (chociaż małe tez doceniam) i w ogóle z twarzy podobają mi się zupełnie inne dziewczyny
Komentarz usunięty przez moderatora
@corka_marnotrawna: spoko, spoko ale swoją drogą to wiesz że cycki (choć sam o nich wspomniałem) i twarz to nie jest element składowy figury (a Ty ewidentnie "czepiłaś się" jej figury)? Figura to układ kostny dzięki któremu uzyskujemy odpowiednią szerokość ramion, bioder, wcięcie w tali, wysokość talerzy biodrowych.
Napisałam dosłownie:
I przecież napisałam ze bym się odwróciła. Nie jestem w stanie przejść obojętnie obok cycków i przystępnej twarzy.
Po prostu mój typ jest inny i chyba mam do tego prawo, co? To ze tobie się podobają szczupłe dziewczyny, to jest coś co szanuje i czego nie krytykuje. Proszę o podobne podejście do mnie :)
@corka_marnotrawna: Ja absolutnie nie neguję, całą dyskusję zainicjowałem tylko dlatego abyś podesłała jakiś przykład przedstawiający Twoim daniem w pełni idealną figurę. A jeszcze bardziej zaintrygował mnie temat bo to opinia kobiety. Chciałem poznać jak kobiety oceniają inne kobiety. Już pomijając fakt że jestem zdania że wszystkie kobiety są
Nie kryje się z tym, że jestem bi, ale na forum nie będę pokazywać jakie konkretnie dziewczyny mnie kręcą. Wybacz :)
@Login_login: Już się z jednym tutaj kiedyś kłóciłam na ten temat. To, że obracasz się wśród kobiet, które po alkoholu interesują się innymi kobietami, to nie znaczy, że kobiety są z natury biseksualne.
Jestem stuprocentowo zainteresowana tylko mężczyznami, po alkoholu