Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@corka_marnotrawna: aż jestem ciekawy jaki jest Twój typ figury, przecież ta jest idealna, perfekcyjna. Piersi idealnego rozmiaru (na tyle duże że jest się czym pobawić, na tyle małe że nie wiszą), jędrne i o ładnym kształcie. Wąskie ramiona, wąska talia, szerokie biodra. Co więcej między talią a biodrami idealne-łukowe przejście (bez pionowych talerzy biodrowych). Absolutnie żadnych męskich cech, 100% kobieta. Pokaż co jest lepsze według Ciebie.
@emerjot: a swoją drogą jeśli to nie plaża nudystów w widać że nie to odważna sztukw, świadoma swojej dskonałości trochę ekshibicionistka dlwa atencji ale odważna jest bez dołu tak paradować..[]
wole dziewczyny z dużo większymi cyckami (chociaż małe tez doceniam) i w ogóle z twarzy podobają mi się zupełnie inne dziewczyny

@corka_marnotrawna: spoko, spoko ale swoją drogą to wiesz że cycki (choć sam o nich wspomniałem) i twarz to nie jest element składowy figury (a Ty ewidentnie "czepiłaś się" jej figury)? Figura to układ kostny dzięki któremu uzyskujemy odpowiednią szerokość ramion, bioder, wcięcie w tali, wysokość talerzy biodrowych.
@Login_login:

Napisałam dosłownie:

nie jest to może mój typ urody i figury ale sama bym się odwróciła

I przecież napisałam ze bym się odwróciła. Nie jestem w stanie przejść obojętnie obok cycków i przystępnej twarzy.

Po prostu mój typ jest inny i chyba mam do tego prawo, co? To ze tobie się podobają szczupłe dziewczyny, to jest coś co szanuje i czego nie krytykuje. Proszę o podobne podejście do mnie :)
To ze tobie się podobają szczupłe dziewczyny, to jest coś co szanuje i czego nie krytykuje. Proszę o podobne podejście do mnie :)

@corka_marnotrawna: Ja absolutnie nie neguję, całą dyskusję zainicjowałem tylko dlatego abyś podesłała jakiś przykład przedstawiający Twoim daniem w pełni idealną figurę. A jeszcze bardziej zaintrygował mnie temat bo to opinia kobiety. Chciałem poznać jak kobiety oceniają inne kobiety. Już pomijając fakt że jestem zdania że wszystkie kobiety są
@Login_login: nie, nie. Nie mam zamiaru przedstawiać tutaj, na forum idealnej dziewczyny MOIM ZDANIEM, bo wiem, że będzie jeszcze większa gownoburza niż jest z tego jednego zdania, które wyraziłam :)
Nie kryje się z tym, że jestem bi, ale na forum nie będę pokazywać jakie konkretnie dziewczyny mnie kręcą. Wybacz :)
Już pomijając fakt że jestem zdania że wszystkie kobiety są przynajmniej biseksualne (aczkolwiek za tę tezę wygłoszoną wśród innych kobiet zostałem #!$%@? i przestałem głosić te tezy w realu :p ).

@Login_login: Już się z jednym tutaj kiedyś kłóciłam na ten temat. To, że obracasz się wśród kobiet, które po alkoholu interesują się innymi kobietami, to nie znaczy, że kobiety są z natury biseksualne.
Jestem stuprocentowo zainteresowana tylko mężczyznami, po alkoholu