Aktywne Wpisy

LuckyStrike +25
Wyraźnie napisałem tam: " Nie zapraszam do dyskusji".
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
źródło: 2022092901461582
Pobierz
rysio77 +3
Mam w bloku jednego mieszkańca, który mieszkanie i hipotekę ma na siebie, jest z żoną i mają trójkę dzieci. Czy zachodzi tutaj przesłanka, że minał się z prawdą przy wnioskowaniu o kredyt hipoteczny i czy jest możliwość zgłoszenia takiej sytuacji do banku żeby sprawdził czy nie doszło do naruszeń?
#kredythipoteczny #nieruchomosci
#kredythipoteczny #nieruchomosci

- stawianiem stronki na wordpresie
- dziubanie strony w asp net
- dziubanie strony w django
- dziubanie strony w angular, vue
nie kumam po co się męczyć w innych technologiach niż jakiś worpdpress i php do podstawowej stronki.
Lepsze cuda da się wymyślić czy o co chodzi
#naukaprogramowania #webdev
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast ja uważam...że czasami trzeba płynąć z prądem. Są idee, a także rzeczy dające chleb oraz płacące rachunki. Można nie lubić Wordpressa oraz PHP. Całkowicie to rozumem. Sam jestem nastawiony do nich neutralnie, choć zdarzyło mi się zmienić coś na backendzie Wordpressa, napisać templatkę od zera lub wyrzeźbić w PHP.
I
@neralis: Najmniej istotny problem. Mowa o jakieś prostej stronie wizytówce. Fakt, że ona się będzie otwierać 3 czy 4 sekundy a nie 0,5 czy 1 nie ma żadnego znaczenia. Poza tym można stosować różne tricki keszowania czy eksportu do statycznej strony (zależnie od tego co tam rzeźbimy i co potrzebujemy).
Tak, Wordpress jest #!$%@?, ale jest mega-wygodny i szybko można w nim postawić prostą, przyjemną dla oka, stronę.
Na co dzień zajmuję się nieco innymi rzeczami, ale czasem taką prostą stronę muszę postawić. Jeśli jest coś wygodniejszego i szybszego niż Wordpress, to powiedz mi proszę - chętnie przesiądę się
Chyba, że mi się strasznie śpieszy, to sam używam wordpressa
@neralis: No i o to właśnie chodzi - jest to szybkie i wygodne narzędzie. Nie jest cudowne, ale ciężko znaleźć dla niego realną konkurencję. Do stron, które nie muszą być super-szybkie jest idealne.
@idiot
@zortabla_rt Gatsby polecam :)