Wpis z mikrobloga

Prawicowiec z definicji jest zwolennikiem wolności działania. Na prawicę składa się wolność ekonomiczna i konserwatyzm rozumiany jako poszanowanie tradycji i swego rodzaju sito, które odsiewa złe zmiany i przyswaja dobre. Jeśli brakuje któregoś elementu to nie możemy mówić o prawicy.

@przenikliwyumysl komunizm z definicji też nie wydaje się zły xD
@przenikliwyumysl: to skąd żeś wziął te prawicową "wolność ekonomiczną"? Na polskiej prawicy tylko partie korwina są za wolnością kapitalistów nazywaną propagandowo "wolnością ekonomiczną". Partie narodowe i konserwatywne to krytykują, jeśli jest w sprzeczności np. z narodowym interesem.

W ogóle to co piszesz o prawicy jest śmieszne.

idea pozbawienia człowieka władzy nad przedmiotami i uspołecznienia kobiet jest z definicji zła.

@przenikliwyumysl: O ja poierdolę, pisz dalej, jebnę ze śmiechu. Będziemy mieli
Prawicowiec z definicji jest zwolennikiem wolności działania. Na prawicę składa się wolność ekonomiczna i konserwatyzm rozumiany jako poszanowanie tradycji i swego rodzaju sito, które odsiewa złe zmiany i przyswaja dobre. Jeśli brakuje któregoś elementu to nie możemy mówić o prawicy.

@przenikliwyumysl: podaj przykład jakiegokolwiek prawicowego rzadu w historii świata.
@dqdq1: poszukałem co on pisze żeby się pośmiać i znalazłem coś takiego: "Jestem uzależniony od narkotyków" Także może zamiast śmiać się z niego i go ciągnąć za język może trza mu współczuć.