Wpis z mikrobloga

Moja 8 rocznica stworzenia konta w grze sieciowej League of Legends dobiega końca. Postanowiłem dzisiaj aktywnie spędzić dzień przed komputerem w celu oddania hołdu wynalazkowi, który mnie jeszcze napędza (niestety też wyniszcza). Udało mi się również po raz pierwszy zwyciężyć w nowym trybie gry „Teamfight Tactics”. Bardzo podoba mi się ten tryb, ponieważ nie opiera on się na zdolnościach manualnych i na twój wynik nie wpłynie drużyna (której nie ma swoją drogą).

Mimo tego - tak jak pisałem wcześniej - mam nadzieje, że za rok nie będę obchodził rocznicy. Marzę, by za rok ten dzien spędzić z dziewczyną swoich marzeń - móc ją przytulić, obejrzeć jakiś film i powiedzieć bez wyrzutów sumienia „kocham cię”. Zdaję sobie sprawę, że to marzenia ściętej głowy, ale - będąc szczerym - tylko to mi zostało, gdyż przez s----------e w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakbym miał penisa w buzi, a także wszelakie wydarzenia nie mam realnych szans na szczęście.
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #leagueoflegends #depresja
Przychlast - Moja 8 rocznica stworzenia konta w grze sieciowej League of Legends dobi...

źródło: comment_3P32DvKhWxaOZYOa5q2egB5nKM4d6nCT.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach