Aktywne Wpisy

Plotkova99 +18
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +62
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

już edytuje post, żeby było na górze widoczne dla wszystkich. Daj mi minutę.
Niestety nie mogę już edytować postu, a więc piszę tutaj:
coś o moich przemyśleniach co do auta:
silnik: raczej benzyna niż diesel, ale jeżeli dobry diesel to też wezmę pod uwagę. Generalnie chciałbym coś minimum 200km,
@siejacy: te Twoje 50-60kk to trochę mało na zadbane modele. Plus mam nadzieję, że liczysz się z kosztami utrzymania?
@Fawek: Słyszałem, że nowe Mazdy są strasznie awaryjne, wiesz coś na ten temat?
@axe_murderer: Przy trasach i prędkościach 160-170km/h na autostradzie w środku jest cisza? Może silnik z M power trochę w tej ciszy przeszkadza, ale ogólnie pozytywnie oceniłbyś wyciszenie auta?
@powrutkrula: Twoim zdaniem ile minimum trzeba dać za zadbany model? Pytam,