Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
drobne_na_taryfe +243
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Druga kwestia - Chcemy do domu psa, i mimo że nigdy mi nie miałem objawów alergii, to na testach skórnych wyszło uczulenie na śierść psów. Może się okazać, że po pewnym czasie pojawią się objawy? Dodam, że miałem styczność z różnymi psami jeżeli chodzi o włosie/śierść.
#alergia #kiciochpyta #zdrowie #psy
Komentarz usunięty przez autora
A nawet jeśli okaże się że jesteś uczulony możliwe jest wytworzenie odpowiedniej szczepionki na konkretnego osobnika.
@wezsie więc jeżeli do tej pory nie mieliśmy objawów alergi przy rozmych psach, to możemy mieć każdego?
Np surowej marchewki nie mogę, ale gotowaną już tak :)
Testy miałam niezliczoną ilość razy w ciągu życia... I zawsze wychodzą trochę inaczej. W sensie jak dziesięć razy Ci wyjdzie max uczulenie na trawe no to jasne że masz, ale jak raz wyjdzie ci trochę na pomidory a raz nie to jedyna metoda to sprawdzenie doświadczalne, bo możesz być uczulony trochę,