Wpis z mikrobloga

@zexan: wielu facetów to dzisiaj cipy uzalajace się na sobą wspierane przez inne cipy uzalajace się nad sobą #przegryw szukających problemów u innych #p0lka nie dostrzegających ich u siebie.
Jaka mozna mieć depresję w wieku 20lat? Że z biologii jest za dużo zadane i w pokemony nie pogram? Czy że mama kieszonkowego za mało dała i czujesz się wykluczony społecznie bo na film o skaczącym pajonku
  • Odpowiedz
"teraz wielu facetów to cipy"; można wiedzieć jak ma sie stosunek facetów-cip do zwykłych (w sensie ile jest jednych i drugich) oraz jak kiedyś wyglądała sytuacja? Ile cip- facetów było kiedyś? jestem ciekawy

@wielad:
  • Odpowiedz
@wielad: Ale p--------z typie. Dynamiczniak w c--j a pewnie (nie życzę) pierwszy większy zakręt w życiu i zrobisz pod siebie. Wiesz, że deprecha to np brak sensu życia, brak motywacji, celu i łapie to już dzieciaki w szkole. Mało się o tym mówi.
  • Odpowiedz
Jaka mozna mieć depresję w wieku 20lat?

@wielad: Ja miałem depresję i myśli samobójcze, będąc blisko hospitalizacji mają 8 lat. 20 to nic szczególnego, wystarczy fałszywe przekonanie o swojej gorszości i niemożliwości pokonania tego stanu.
  • Odpowiedz
  • 38
@wielad tak, jest moda na depresję i rzucanie tym określeniem na prawo i lewo (oczywiście zdiagnozowana samemu i nie leczona) ale to co ty uprawiasz to tzw. toksyczna męskość według której facet jeśli ma.hakies problemy to po prostu jest c--a i mało męski. To nie pomaga.
  • Odpowiedz
@plushy: @push3k-pro: @vauecki: @BaronVonBehemoth: nie wiem po co ale odpowiem.
Jestem rocznik 86 pierwsi testowaliśmy gimnazja i nowe licea. Mam 174cm od zawsze suchoklates przez całe gimnazjum i liceum byłem "obiektem żartów" zwłaszcza że urosłem w ostatniej klasie lo a do tego czasu byłem zawsze najmniejszy.
Zakręt w życiu? Miałem ich kilka między innymi rozpadł mi się 8 letni związek i problemy z narkotykami.
  • Odpowiedz
@zexan: nie chce wam niszczyć myślenia...ale inni mężczyźni też tworzą te społeczeństwo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ostatnio był artykuł o kobiecie która zgwałciła chłopaka to tylko niebiescy pisali, że powinno mu się podobać i drwili z tego. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Zacznijcie zmiany do siebie.
  • Odpowiedz