Aktywne Wpisy

stary_grat +885
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
andrzejdragan +176
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

źródło: comment_v6FWM1JAwCTaPj0MyxfeUkFEtOhdAH3d.jpg
PobierzUprzejmie proszę o zauważenie faktu iż na wykopie po 00:00 zaczyna się ,,Nocna" podczas niej nie wolno tagować
Z poważaniem
Nieuczony_intelekt
Uprzejmie proszę o wybaczenie ale u mnie jest kilka minut po 19 co daje mi prawo używania tagów. To prawo należy się dla mnie jak psu buda.
Z poważaniem
Intelektualny_nieuczony
Takie rzeczy są niewybaczalne tagowanie na nocnej jest jak sikanie do zlewu niby można ale lepiej nie
Z poważaniem
Nieuczony_intelekt
Z poważaniem
Intelektualnie_Nieintelektualny