Wpis z mikrobloga

@Vittel: No ja to rozumiem, jednak wiadomo, ze określene czegos dziwnym zalezy od indywidualnej percepji - ewentualnie konformizm jaki szerzy sie na wykopie (no i na świecie xD).
Znajomy też siwieje w młodym wieku, i powiem ci że imo to wygląda u niego spoko. Czarne włosy + siwe warstwy
  • Odpowiedz
@Fighter_forGlory: Jak najbardziej sie zgadzam, niestety trafiłem do tego ułamka osób :D
Chodzi mi też bardziej o ton wypowiedzi i to jak można je odebrać, a nie samo zdziwienie łysieniem w tym wieku.

np komentarz @hacerking którego najwidoczniej pominąłem wyżej

C--j z zakolami, jakim trzeba być idiotą, aby mając takie włosy nadal je zapuszczać, zamiast ogolić się na zero
  • Odpowiedz
@zonedout: Gimbaza mentalna będzie się wyśmiewać nawet z braku włosów¯\_(ツ)_/¯
To jest jeszcze ten poziom, że jak odstajesz od reszty, to można ci d-----ć. Bo wszyscy muszą mieć takie same fryzury, a jak zaczynają łysieć - zgolić się na zero, bez wyjątków. Długie włosy, zakola, wywołują ból d--y. Patusiarnia mentalna, co zrobisz, nic nie zrobisz.
  • Odpowiedz
można mieć 22 lata i być k---a praktycznie łysym? XDD

@Croudflup: kumpel mojego kuzyna w wieku 20 lat miał już podobną łysinę. Drugim faktem jest to, że był rudy. W wieku 20 lat chłopak musiał na łyso chodzić ścięty, żeby jakoś wyglądać. Współczuję.
  • Odpowiedz
Ja osobiście zacząłem łysieć w wieku 15 lat, tak wyglądałem przy 17 ale się w końcu opamiętałem (poddałem) i o------m na zero. Dihydrotestosteron tak działa już w wieku dojrzewania ale przynajmniej broda rośnie zacnie
  • Odpowiedz
Mi wlosy siwieja, a mam <25 wiec normalne, ze bede farbowac, a nie chodzic z tym i jeszcze robic selfiki "z gory" by jeszcze bardziej to uwydatnic xD

@Vittel: xDDDDDDDDDDDDD
skąd w was kurde takie kompleksy.

włosy mi zaczęły siwieć w wieku ok. 23-24 lat i jedyne komentarze jakie słyszę od kobiet po dziś dzień na ten temat to "mrrr, siwi mężczyźni przystojniejsi, fajnie będziesz wyglądał na starość"
  • Odpowiedz