Wpis z mikrobloga

@rad00: Wydarł twarz ze zdjęcia i zrobił zdjęcie, też mi coś, sama jako dziecko wycinałam twarze z albumu rodzinnego, gdy mi się nie podobały. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Porównując do malarstwa, słabo.
  • Odpowiedz
@MK-Ultra: z takim podejsciem nigdy nie bedziesz artystka, byc moze wycial twarz ze zdjecia i zrobil zdjecie ' tez mi cos' ale jednak to zrobil, i jest to szanowane i uwazane a Ty szczasz na to
  • Odpowiedz
@rad00: Dlaczego cały czas sugerujesz, że kiedykolwiek chciałam i starałam się być artystką, lepszą od mistrza, wyraziłam swoje zdanie tak jak zrobiłeś to ty, uspokój się.

To, że ci się podoba jego twórczość raczej amatorska i robiona dodatkowo, nie oznacza, że podoba się wszystkim i że Beksa we wszystkim był najlepszy, bo nie musiał być.
  • Odpowiedz
@MK-Ultra: wybacz byc moze jest tak, ze ja jako amator i od dawna jarajac sie ta grafika, podennerwowalem(o ile takie slowo istnieje). i zszarwowawalem. Mi sie poprostu mozno podoba:) pozdrawiam Ciebie
  • Odpowiedz
@MK-Ultra: Byłem jakiś czas temu na wystawie jego prac, również fotografii. Jeśli chodzi o foto, to moim zdaniem był bardzo nierówny, ale znalazło się tam kilka naprawdę poruszających dzieł. Polecam zobaczyć więcej, ta od opa jest mocno średnia.
  • Odpowiedz