Dyskusje przeciagnęły się do świtu i kiedy najwytrwalsi postanowili dać odpocząć swoim umysłom, z centralnego placu dobiegł najgorszy, najbardziej przerażający i najbardziej znienawidzony dźwięk.
Czy prace wokół rdzenia zdenerwowały jaszczurzych Panów. Czy wzbierający Eufrat wymusza przyśpieszenie "zbiorów" ludzkiej krwi i mięsa? Mieszkańcy już nie mogli być pewni czegokolwiek w swoim życiu.
Nadchodzi kres czasów! Jesteśmy zgubieni! Ale żeby temu zgubieniu zagrać na nosie to proszę bracia zbierajcie się! O tutaj tu jest twoje imię bracie, postaw znaczek i już wiemy żeby cię nie szukać. Niech każdy kto ma jeszcze chęć do życia wyciśnie tutaj znak przy swoim imieniu!
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
#lacunafabularnieczarnolisto - zbiorczy tag do czarnolistowania
------------------------------------------------------------------
Dyskusje przeciagnęły się do świtu i kiedy najwytrwalsi postanowili dać odpocząć swoim umysłom, z centralnego placu dobiegł najgorszy, najbardziej przerażający i najbardziej znienawidzony dźwięk.
Czy prace wokół rdzenia zdenerwowały jaszczurzych Panów. Czy wzbierający Eufrat wymusza przyśpieszenie "zbiorów" ludzkiej krwi i mięsa? Mieszkańcy już nie mogli być pewni czegokolwiek w swoim życiu.
------------------------------------------------------------------
DZWON! Sakriya mają czas do 19.07 do godziny 23:30, aby zjednoczyć się i uniknąć ofiary ze swojej grupy.
Nadchodzi kres czasów! Jesteśmy zgubieni! Ale żeby temu zgubieniu zagrać na nosie to proszę bracia zbierajcie się! O tutaj tu jest twoje imię bracie, postaw znaczek i już wiemy żeby cię nie szukać. Niech każdy kto ma jeszcze chęć do życia wyciśnie tutaj znak przy swoim imieniu!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Draboluk - opryszek/nawigator
- Eee... to ja poszukam Ur-usa i reszty co nie przyszli... wrócę, obiecuję!
@kvvach
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora