Wpis z mikrobloga

#mecz

Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.

Grande Inter, pisze to jako fan Juve
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zielonzielon: Pewnie dlatego że ludzie chcą oglądać futbol a nie te włoskie murowanie, wielki Inter półfinalista LM xG 0,91; 28% posiadania i 204 podania, gdyby nie te dwa rożne to oprócz tego gola z 1 minuty to by stali dalej w 10 we własnym polu karnym
  • Odpowiedz
@angelofdeath007: przecież kilka razy fajnie wyszli z kontrą, jakby się otworzyli to by ich Barca zmiotła jak 99% drużyn w tym sezonie. Jak na tę padakę którą ostatnio grali to wyglądali dobrze. Zresztą tam z ławki żeby bronić wynik wchodzi k---a Zieliński, do tego po kontuzji xD
  • Odpowiedz
@zielonzielon: Biorąc pod uwagę ich ostatnią formę 3-3 to świetny wynik, chociaż dla mnie dalej nie są faworytami do awansu. Tak czy inaczej to chyba jedyna drużyna Serie A, która obecnie miałaby jakieś szanse na awans w dwumeczu z Barceloną.
  • Odpowiedz
@zielonzielon: to ja chyba inny mecz oglądałem, Inter 15x dotknął piłkę w polu karnym Barcelony vs 37; wykonał 56 podań w strefę obrony Barcy przy... 295 Barcelony i wykonał całe 6 dośrodkowań vs 28. Strzelili na 1:0 w pierwszej akcji i później już murarka, czasem konterka z wybicia i tyle
  • Odpowiedz
@zielonzielon: Ostatnio przechodzilem obok placu zabaw i byla tam dyskusji gowniarzy
-Za kim jestes Barcelona, real?
-Barcelona
-o ja tez bo real to cieniasy XD
Nikim tak nie gardze jak kibicami obu tych druzyn.
  • Odpowiedz
Biorąc pod uwagę ich ostatnią formę 3-3 to świetny wynik, chociaż dla mnie dalej nie są faworytami do awansu. Tak czy inaczej to chyba jedyna drużyna Serie A, która obecnie miałaby jakieś szanse na awans w dwumeczu z Barceloną.

@GammaQlaff: Dwa tygodnie temu odprawili Bayern, a sama Barca nie jest w jakiejś znowu dobrej formie.
  • Odpowiedz
@zielonzielon: Od momentu kiedy polaco robaczane dostało sie do barcy nie da się czytać żadnej polskiej strony o piłce, wraca narracja z 2011 - barca grzeczne chopki bez skazy, cała reszta wszystko im utrudnia, zły Inter, złe Leganes, generalnie każdy z kim mają problemy. Jakby 13 letni katalończycy wrócili się do momentu kiedy Inter ich w-----ł z LM to by myśleli że mecze wygenerowane z AI. Ubliżanie wszystkim, każdej lidzie
  • Odpowiedz