facet wygrał życie żeniąc się z taką kobietą, a polki dalej netflix podróże ale tylko do hotelowego basenu w grecji i broń borze wymagaj zwiedzania. tak wiem nie dla psa kiełbasa ( ͡°ʖ̯͡°) #zwiazki #przegryw #tfwnogf #podrywajzwykopem
@Domiman: będę miał z kim jeździć ( ͡°͜ʖ͡°) jak jadę te 150-200 to po całym dniu samotności mnie #!$%@? bierze, podziwiam metaxy ale nie potrafił bym tak w samotności jechać kilka dni.
@Domiman: jest źle ale nie najgorzej, potrafiłem gadać przez ponad godzinę na 6obcy.in w robocie też potrafiłem z rożowymi rozmawiać ale jak dochodziło do tematu rowerów i słyszałem nie to automatycznie traciłem zainteresowanie. rower dodaje te +10 do atrakcyjności nie ważne jak by wyglądała. ¯\_(ツ)_/¯
@mati1990: rozmowa koleżeńska, czy gadanie z randomem na czacie,a zagadanie do obcej laski i poderwanie jej, to zupełnie dwie różne rzeczy. Jak też miałem dużo koleżanek z którymi dobrze mi się gadało, tylko dziwnym trafem ciągle trafiałem do friendzona, dopóki się nie nauczyłem, co trzeba robić, żeby było coś więcej.
@Domiman: na badoo i tinderze też sporo czasu traciłem bo zawsze słyszałem że nie jeździ, więc od tego zaczynam i na tym rozmowa się kończy. "cześć, jeździsz na rowerze? nie" za każdym #!$%@? razem :/
@mati1990: Podejrzewam, że łatwiej będzie trafić jakąś laskę na trasie i do niej zagadać. Kumpel ostatnio jedną tak poznał w drodze do pracy. Poza tym zdajesz sobie sprawę, że do związku potrzebne jest trochę więcej wspólnych cech, niż jeżdżenie na rowerze?
@Domiman: ale jazda na rowerze to podstawa, chciałbym mieć takie szczęście w życiu. Jeździłem 25km w jedną stronę i nigdy nikogo nie minąłem ale też trochę ma jaką trasą jeździłem, krajowa nie jest zbyt popularną drogą dla rowerzystów ale najszybszą. Jestem na każdym rajdzie nocnym w moim mieści i okolicznych również na dziennych też się pojawiam i wiesz co? setki ludzi przyjeżdża a jeszcze nie wypatrzyłem wyglądającej na samą i jadącej
tak wiem nie dla psa kiełbasa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #przegryw #tfwnogf #podrywajzwykopem
@mati1990: W sumie słuszny komentarz bo kolesiówka przypomina psa, przynajmniej na pierwszy rzut oka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"cześć, jeździsz na rowerze?
nie"
za każdym #!$%@? razem :/