Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +141
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Cyclonus: przepraszam, ale to właśnie ty zrównałeś UE do KRLD
@musztym: nie przeszkadzaj sobie w studiowaniu poradnika handlu bitcoinami milionerze. ;)
Co do kwestii głodu w KRLD Emil
@Cyclonus: nie jest ok. To UE nakazało zabić Alfiego?
@Cyclonus: widzisz, 90% chce po prostu spokojnie żyć. Zawsze będziesz musiał na kogoś pracować, człowiek żyje w społeczeństwie bo podział
Masz rację i
@Cyclonus: tylko jest dużo owoców tej pracy, które nie zawsze widać. Np. to, że nie musisz chodzić w kolczudze i płacić za
Jeśli wg Ciebie w tej sytuacji, wszystko jest ok, bo tak zadecydowało "wolne" społeczeństwo, to nasza dalsza dyskusja nie ma sensu, bo zbyt różnimy się u podstaw i jeden drugiego nie przekona.
Podam Ci inny przykład. Przykład, bo absolutnie nie życzę takiego doświadczenia nikomu. Bezludna wyspa. Rozbija
@Cyclonus: poważnie mówiąc, zwykle demokracja
Decyzja, nawet demokratyczna, że ten nieszczęsny Alfie ma umrzeć, pomimo protestów rodziców i innych lekarzy, którzy są chętni by go ratować, jest fundamentalnym pogwałceniem Jego prawa do życia, jego wolności. Tyle.
Ja tam czekam razem z niebieskim niecierpliwie na nowy sezon i liczę, że kiedyś i nam uda się odwiedzić KRL-D :)
1. Jestes w stanie sam poruszac sie po ich terenie?
2. Jak wyglada kwestia wizy, musisz miec zaproszenie?
3. Jak dlugo tam byles?
4. Faktycznie jest tak zle?