Wpis z mikrobloga

@Truszek jest szansa żeby mieszkając w tym hotelu na wyspie w Pjonjangu usłyszeć rano o 6 ta melodię co ja grają? Ew przekonać przewodnika, żeby się przejść w rejon dworca o tej porze (bo ponoć tam to grają)
  • Odpowiedz
W KRLD pięknie nie jest, ale zdejmijcie różowe okulary. Nie żyjemy wcale w lepszym miejscu.

@Cyclonus: totalnie, wczoraj mojego ojca wywieźli do obozu pracy w Pobierowie bo nie ukłonił się dostatecznie nisko przed pomnikiem Jego Jegomości Słońcu Narodów Przewodniczącym Rady Europejskiej Donalda Tuska I Tego Imienia.
Do tego od 4 dni nic nie jedliśmy z rodzeństwem bo pół kartonu mleka i piętka zaschniętego chleba która miała nam starczyć do końca
  • Odpowiedz
Eurokołchoz mnoży kagańce, które nam na ryj zakłada, poprawność polityczna wyżera ludziom mózg

@Cyclonus: i kto tu ma wyżarty mózg? Lepiej byś się przyjrzał co nasz rząd robi zamiast wymyślał bajeczki.
  • Odpowiedz
Alfi został zabity w imię obowiązującego prawa

@Cyclonus: Alfie nie został zabity bo jego mózg to była martwa galareta gościu xD Zresztą #!$%@? Alfiego Evansa do dyskusji na temat zbrodniczego reżimu w KRLD to też mocny przelot XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Truszek: Jak to jest z ich stosunkiem do władzy? Odczuwałeś, że autentycznie wierzą w swojego wodza? Miałeś okazję usłyszeć jakieś niepochlebne komentarze na ten temat?
  • Odpowiedz
@mayek: 14 dni to za długo. Rzadko kto jeździ na tyle. Nie wytrzymałbyś ;)
Jak ja zbieram grupę to za 7-10 dni wychodzi średnio 2000 euro. Zależy od wielu czynników.
  • Odpowiedz