Wpis z mikrobloga

ambient/electro/beat ?

@MrPawlo112: Na Spotify nic z tych klimatów nie mam za bardzo ale zerknij 'Electronica' u mnie. Najbardziej jestem dumny z playlisty Rock'd i Droga, do obczajenia też w klimacie Lovemachine też Chechill :D
  • Odpowiedz
  • 1
@ukaszeq wpisz sobie te fraze w google. Ogólnie pokolenie bananów którzy chcą mieć na tacy a jednocześnie nie chcą za dużo od siebie dawać - w dużym skrócie i nie każdy w moim wieku jest milanersem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ukaszeq: No przecież to tyle zmienia i dodaje. Wykorzystaj ten motyw w swoich historiach i pastach o przegrywach. Że np chciałeś tak jak Oskarki i Julki ze Spotify ale się nie zorientowałeś że tam trzeba premium i w najgorętszym momencie wyskoczył ci Ibisz z reklamą :D
  • Odpowiedz
masz tam dark country ?

@MrPawlo112: Czyli jakie, smutniejsze/depresyjne? Aż musiałem poszukać co to i trafiłem np na tą playliste
Ja mam takie bardziej typowe czyli o miłości, podróży i życiowych problemach :D Country jest serio świetne :D Ale wiem że jest sporo podgatunków tak jak teraz robi furrorę Trap Country czy Rap Country.
Cała ameryka ŚWIRUJE na punkcie np tego, od 1:34 muzyka, ten starszy facet typowy country to
Saeglopur - > masz tam dark country ?

@MrPawlo112: Czyli jakie, smutniejsze/depres...
  • Odpowiedz