Wpis z mikrobloga

@sjs: jedna z najbardziej spójnych historii wyjaśniających to co się #!$%@?ło. I ta natura kontuzji ważna, bo faktycznie w samych playoffach, szczególnie z 76ers Kawhi momentami wyglądal jakby miał się osrać z bólu/zejść z boiska. A mimo to nie było żadnej kontuzji i grał w finale całkiem ok.

Spurs można stawiać jako idealną organizację, która nie mogła go zatrzymać, bo sobie obrał cel - tak jak Raptors też nic nie mogło
@iAmTS: Wydaję mi się, że wszyscy nie docenili Leonarda jako "Gracza" w tej wielkiej wojnie o władzę jaką bywa NBA, ktora na marginesie staje się ligą kształtowaną przez megagwiazdy ( odejscie Paula George'a z okc i nowopowstała natura zachowań graczy jego pokoju zasługuje na odrębny wpis)

SAN ANTONIO było synonimem stabilności organizacji, pop nieubłagalnie się starzeje, pozostaje jedno pytanie: czy istnieje druga rzeczywistość po Popovichu?

Pop wy chował wielu trenerów i
@iAmTS: Mi sie wydaje, ze inni All Starzy patrza na takiego Westbrooka i Hardena i tez chca miec taki wplyw na organizacje i trenera. Harden gral totalnie pod siebie i dalej jego druzyna rywalizuje o mistrza. Westbrook moze jest totalnie poza rywalizacja, ale nie musi bronic moze oddawac sobie nawet te 30 rzutow na mecz i jest ciagle o nim glosno. Andre Iguodala o tym wspominal chyba na ESPN, ze to
Tylko znowu były informacje, że to Spurs (i sam Pop w komentarzach, gdzie #!$%@? insynuował fanaberie Leonarda) byli obrażeni na niego za szukanie sobie własnych lekarzy i ten obóz medyczny bodajrze w Nowym Jorku czy LA.

@iAmTS: Bo mam wrażenie, że Leonard szukał lekarzy tak długo, aż ten mu powie dokładnie to co chce usłyszeć.

Są jeszcze konserwatywne organizacje grające systemem i wcielające w nie swoje gwiazdy, a nie na odwrót.