Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +733

fejka +157
Gdyby ktoś chciałby nakręcić kolejny sezon Chłopaków z baraków to mam dobrą lokalizację w #rzeszow
Wystarczy, że macie 533k i możecie stać się właścicielami jednego z tych apartamentów
#nieruchomosci
Wystarczy, że macie 533k i możecie stać się właścicielami jednego z tych apartamentów
#nieruchomosci
źródło: 480585699_10227465353715769_5646259422572720206_n
Pobierz

Drodzy Państwo, prosiłbym o burze mózgów. W kolejnym sprincie będę miał taska dotyczącego generowania PDF'ów ale już powoli myślę nad jego rozwiązaniem.
Chodzi o to, że będę generował PDFa dla reactowego komponentu, który jest wraperrem mniejszych komponentów. Na screenshocie poniżej jest ten widok. Każdy z 'prostokątów' to osobny reactowy komponent.
I do sedna co jest problemem: ten wykres słupkowy musi zostać powielony trzy razy tylko z różnymi danymi (do góry są systems/connections/calls i po klikaniu na nie ten wykres dostaje nowe dane i się przerenderowuje).
Myślałem nad wykorzystaniem biblioteki react-pdf tylko nie wiem, czy ona ma wystarczające możliwości, żeby to w łatwy sposób zaimplementować, czy raczej będzie to trzeba ugryźć z innej strony. Słucham Państwa?
źródło: comment_5hRu1Ih9n8zxpd5FLWiz8cxmyWQAGuOS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
react-pdfbo to kpina. Samo składanie pdfa przy użyciu tego plugina jest nawet przyjemne ale jego rozmiar to żart. Poczytaj o tym w issues, ten plugin ma tyle dependeciesów że jak teraz Twój produkcyjny build ma załóżmy 300 KB to z tym pluginem będzie mieć 600 albo więcej, nie żartuje. Lepiej zrobić do tego osobny serwerek Node'a, przesyłać tylko dane@Dominias: wrzuć animacje, takie wziuu tych niewidocznych komponentów by wleciały na ekran, a potem odpal
window.print()xD