Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@n1troo: co to za brednie jest raczej zupełnie odwrotnie, przycinki w menu to raczej normalka dla Ps4 transfery dramatyczne. Xbox to wzór niedoscigniony jeśli chodzi o optymalizację i infrastrukture
  • Odpowiedz
@Shatter: Ma znaczenie, bo ty i podobne tobie barany z tagu #ps4 ciągle piszą o PC, a sami nie macie sprzętu, który odpali gry z obecnej generacji. Jak widzisz, mając ps4 nie zagrasz w wiele gier z xboxa. Pewnie na ps4 też niewiele ograłeś i twój profil wygląda tak samo jak profil jednego z pieniaczy wykopowych. No i nazwać Bloodborne gównem... od razu widać jakim bezguściem jesteś.
  • Odpowiedz
@Shatter: typowe - osoby bez argumentow i hipokryci napiszą o bolu d--y i myślą, że wygrali. Ile z tych wspaniałych exów miałeś w czytniku konsoli? Pokaz swoj profil ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Eligo baw się dobrze. Taki protip- nie spiesz się z fabułą Wieśka, delektuj się, rób wszystkie misje poboczne i zadania wiedźmińskie. Ja robiłem tylko fabułę i teraz żałuję. Niedługo się zabieram drugi raz za grę, przez to że ogarnąłem jak dużo mnie ominęło
  • Odpowiedz