Aktywne Wpisy
PrawaRenka +427
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +91
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Brońmy zagrożonych praw białych, heteroseksualnych mężczyzn - najbardziej zagrożona wykluczeniem i nienawiścią grupa osób w Polsce. Brawo!
@TheNewGuy: Widzisz dopóki istnieje społecznie negatywna ocena nieheteronormatywności (a istnieje także na Zachodzie) to o tym ile jest takich osób będziemy wiedzieć tylko my.
A mówiąc my mam na myśli gejów, lesbijki, biseksualistów, transy i te straszne grupy które zaliczają się do
no ale kiedy typie ja na podstawie zwyczajnie np. patrzenia na swoją klasę z liceum jestem w stanie wyestymować ile takich osób jest ? Po uj miałbym kłamać, naprawdę myślisz że wśród moich celów życiowych jest okłamywanie anonów z wypoka ?
Posmutniałem (╯︵╰,)
@WiejskieChipsy: Pozostaje mi to skwitować tak: xD
@Holiday: aż 10 porcent homosi jest w PL? to jest znacznie powyżej statystyk
xD
rozmnażacie się w tempie ekspresowym, zaraz będzie 20% albo i więcej
i się dziwicie że normalnie ludzie się obawiają tej waszej propagandy? xDDDDDDDDDDDD