Wpis z mikrobloga

W tym 98% białym i 90% heteroseksualnym kraju dzielni użytkownicy wykopu znowu walczą w obronie swoich praw. Homo-dresy czają się za każdym rogiem gotowe do ataku kiedy tylko heteroseksualna biała para będzie trzymać się ręce albo da sobie buzi publicznie - trzeba temu się sprzeciwić. Mam nadzieję też, że uda się w końcu wywalczyć śluby dla heteroseksualistów. Najwyższy czas aby rodziny, kościół i państwo przestało też sobie używać na białych heteroseksualistach i traktować ich jak śmieci na każdej okazji

Brońmy zagrożonych praw białych, heteroseksualnych mężczyzn - najbardziej zagrożona wykluczeniem i nienawiścią grupa osób w Polsce. Brawo!

Holiday - W tym 98% białym i 90% heteroseksualnym kraju dzielni użytkownicy wykopu zn...

źródło: comment_1V6czD33KU879D8f5R1c2xLRoqQkkl9h.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

: Xd chyba cię p------o 1-2% to jest prawdopodobna liczba

@TheNewGuy: Widzisz dopóki istnieje społecznie negatywna ocena nieheteronormatywności (a istnieje także na Zachodzie) to o tym ile jest takich osób będziemy wiedzieć tylko my.

A mówiąc my mam na myśli gejów, lesbijki, biseksualistów, transy i te straszne grupy które zaliczają się do
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Kjedne: Mówisz więc, że ze względu na panujący w Polsce rasizm duża część osób ukrywa swoją rasę przed innymi, przez co na statystykach nie ma nawet 0,5%, kiedy w rzeczywistości jest 2%?

• Odpowiedz
@WiejskieChipsy:
no ale kiedy typie ja na podstawie zwyczajnie np. patrzenia na swoją klasę z liceum jestem w stanie wyestymować ile takich osób jest ? Po uj miałbym kłamać, naprawdę myślisz że wśród moich celów życiowych jest okłamywanie anonów z wypoka ?
  • Odpowiedz
  • 1
@Kjedne: 30 jest dosyć słaba próbą badawczą na ponad 30 milionów Polaków, wiesz? Szczególnie, że wszyscy w tej 30 to to samo pokolenie, podobny teren zamieszkania i podobne zdolności intelektualne/zainteresowania. Poza tym, okłamujesz siebie, a potem otaczający cię świat, by nie przeszkadzał ci w swoim światopoglądzie. A okłamywanie siebie służy np. pozbyciu się wyrzutów, zaakceptowaniu idei niezgadzajacej się z posiadanami informacjami itp.
  • Odpowiedz
W tym 98% białym i 90% heteroseksualnym

@Holiday: aż 10 porcent homosi jest w PL? to jest znacznie powyżej statystyk
xD
rozmnażacie się w tempie ekspresowym, zaraz będzie 20% albo i więcej
i się dziwicie że normalnie ludzie się obawiają tej waszej propagandy? xDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@Kjedne: Gdybym nie bawił się w internety, to moja relacja z taką argumentacją skończyłaby się w podstawówce. No i trzeba będzie za kilka lat z licbusami takimi jak współistnieć w dorosłym świecie, co pomijają argumenty i potrafią jedynie wymyślać własne statystyki, a potem na kontrargument odpisać jakże wybitne "xD".
  • Odpowiedz
@Holiday gościu normalnie napisał że bycie hetero jest w porządku A wy się czujecie zaatakowani I robicie z tego nie wiadomo co... powiedz że to bait Albo usuń konto i idź śmiecić gdzieś indziej. U mnie jesteś już na czarnej.
  • Odpowiedz
@iPhoneMaster: jak pod każdym zdjęciem jest +/- z dziesięć komentarzy typu „chłopak dziewczyna normalna rodzina” i kilka nieuprzejmych uwag w stronę lgbt, to nic dziwnego, że czują się atakowani
  • Odpowiedz