Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +950
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
Brońmy zagrożonych praw białych, heteroseksualnych mężczyzn - najbardziej zagrożona wykluczeniem i nienawiścią grupa osób w Polsce. Brawo!
@lguodwznkoi_e: No nie wiem, autor stwierdził, że biały człowiek jest na wykopie dyskryminowany bo usuwają mu post z gorących. Ogólnie to taki niewinny wpis niby, a w komentarzach cały czas rasistowskie gówno ("when you're white, don't mix", teraz też tęczowe flagi z HIV i AIDS).
Aha i są rejony w których mężczyźni są dyskryminowani np sady rodzinne. Ale jak ktoś mówi ze nie może znaleźć pracy bo jest dyskryminowany jest po prostu debilem. Tak samo jak
Komentarz usunięty przez autora
Równie dobrze możesz (tzn nie polecam ale możesz sobie tak myśleć i moze byc mi przykro z tego wzgledu) uważać ze przez skreslenie "takich zboczen" z listy chorob to się tak rozplenilo i patrzcie do czego lewactwo prowadzi
Ale
Tak, to wyśmiewanie rzekomej hipokryzji objawia się na przykład tym, że jak ktoś wstawi jeden (jeden w ogóle, a nie setki) obrazek "i'ts ok to be gay" to wybija prawackie szambo. Natomiast "i'ts ok to be white" to "tylko" niewinne stwierdzenie, że to jest ok xD podobnie jak rasizm i homofobia w komentarzach. Ale to ludzie