Wpis z mikrobloga

W tym 98% białym i 90% heteroseksualnym kraju dzielni użytkownicy wykopu znowu walczą w obronie swoich praw. Homo-dresy czają się za każdym rogiem gotowe do ataku kiedy tylko heteroseksualna biała para będzie trzymać się ręce albo da sobie buzi publicznie - trzeba temu się sprzeciwić. Mam nadzieję też, że uda się w końcu wywalczyć śluby dla heteroseksualistów. Najwyższy czas aby rodziny, kościół i państwo przestało też sobie używać na białych heteroseksualistach i traktować ich jak śmieci na każdej okazji

Brońmy zagrożonych praw białych, heteroseksualnych mężczyzn - najbardziej zagrożona wykluczeniem i nienawiścią grupa osób w Polsce. Brawo!

Pobierz Holiday - W tym 98% białym i 90% heteroseksualnym kraju dzielni użytkownicy wykopu zn...
źródło: comment_1V6czD33KU879D8f5R1c2xLRoqQkkl9h.jpg
  • 50
ale on chyba on nic nie walczy, mówi tylko w sumie, ze bycie hetero jest ok.

@lguodwznkoi_e: No nie wiem, autor stwierdził, że biały człowiek jest na wykopie dyskryminowany bo usuwają mu post z gorących. Ogólnie to taki niewinny wpis niby, a w komentarzach cały czas rasistowskie gówno ("when you're white, don't mix", teraz też tęczowe flagi z HIV i AIDS).

Chodzi mi o kolejny czelendż bo jak widać prawie połowa
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Kapitalizm jest, dla białego heteroseksualnego mężczyzny równie #!$%@? co sprawiedliwość społeczna. Leseferyzm prowadzi do monopoli i gromadzenia się ogólno-narodowego bogactwa wśród małej garstki osób, odbierając większości populacji perspektywę stabilnego życia, natomiast sprawiedliwość społeczna marginalizuje jego rolę w społeczeństwie, w którym jako rdzenny mieszkaniec on i jego żeńscy odpowiednicy powinni być stawiani na piedestale. Kapitalizm i liberalizm światpoglądowy nie jest wcale rozbieżny. Dla kapitalisty nie liczy się, kto dla niego pracuje
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Kto tu mówi o dyskryminacji? Bo ktoś wyśmiewa i pokazuje hipokryzje lewej strony politycznej? Niezłe urojenia. Ale tak najlepiej kogoś zaszufladkować nazwać incelem i mizoginem i jakoś się to kręci łatwo z kimś takim walczyć z takim chocholem xD

Aha i są rejony w których mężczyźni są dyskryminowani np sady rodzinne. Ale jak ktoś mówi ze nie może znaleźć pracy bo jest dyskryminowany jest po prostu debilem. Tak samo jak
@HarvestinSeason: no bo jest te 7 - 10 proc i nie wiem macie problem z taką liczba skoro w istocie ona tak naprawdę nie jest argumentem za lub przeciw rownosci małżeńskiej itp.

Równie dobrze możesz (tzn nie polecam ale możesz sobie tak myśleć i moze byc mi przykro z tego wzgledu) uważać ze przez skreslenie "takich zboczen" z listy chorob to się tak rozplenilo i patrzcie do czego lewactwo prowadzi

Ale
@Szalom:

Kto tu mówi o dyskryminacji? Bo ktoś wyśmiewa i pokazuje hipokryzje lewej strony politycznej?

Tak, to wyśmiewanie rzekomej hipokryzji objawia się na przykład tym, że jak ktoś wstawi jeden (jeden w ogóle, a nie setki) obrazek "i'ts ok to be gay" to wybija prawackie szambo. Natomiast "i'ts ok to be white" to "tylko" niewinne stwierdzenie, że to jest ok xD podobnie jak rasizm i homofobia w komentarzach. Ale to ludzie