Aktywne Wpisy

Matpiotr +21
Ale nie no. Serducho boli troszkę, jak oglądasz sobie taki mecz jak Niemcy - Włochy czy dogrywkę Hiszpania - Holandia. Jedni wyciągają z 3:0 na 3:3, w drugim widzisz 17 latka co w dogrywce po 90 minutach strzela gola.
I przypominasz sobie co grają reprezentanci twojego kraju z Litwą.
Ech.
#mecz #reprezentacja
I przypominasz sobie co grają reprezentanci twojego kraju z Litwą.
Ech.
#mecz #reprezentacja
źródło: gf-Ss7D-uicK-Nh4e_robert-lewandowski-polska-reprezentacja-polski-664x442-nocrop
Pobierz
#ps5 Dopiero teraz doczytałem że nie ma planu aby wydali pudełka forzy 5 na PS. Także pośmigane.xd I jakoś nie odczuwam że coś straciłem . Była w planach zmiana gatunku ale skoro tak to lecę dalej z niedokończonymi tytułami ¯\(ツ)/¯

4/100
źródło: comment_v7uGXFSduyfXNS8XOQ5HZerJn3KywyVD.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (3/100) jak to zazwyczaj bywa dostał szadołbana przez co wyparował z gorących i był tam nie widoczny,
2. szadołban dla wpisu z wczoraj nastąpił już po około 3 godzinach od dodania tego wpisu,
3. wpis z wczoraj zdążył przez ten czas dostać 847 plusów i 68 komentarzy,
4. dodatkowo wczoraj napatoczył się mi Elfik (@a__s),
- zadałem jej to pytanie
@dzidek_nowak: *niewidoczny.
#grammarnazi
Komentarz usunięty przez moderatora
Serio myślicie że ktoś się tym przejmie, że będą d--y piec ?
W ogóle to w Polsce nie ma nawet na tyle mniejszości narodowych i turbo lewicy by takie coś miało jakikolwiek sens
#bekazlewactwa
źródło: comment_UE1DRSp2QcKzQxcv3WngUMMnhQ4V8xab.jpg
Pobierz@BartoszBarSeba: No Ty się przejąłeś, mój ty tolerancyjny, tęczowy kolego.
PS. Nie stawiaj spacji przed znakiem zapytania.
#grammarnazi
@Naiken: każdemu można zrobić multi, ale ja nie mam multi, nawet różowy mój nie ma tu konta żeby podpiąć ten sam adres IP pod multi.
@zakowskijan72: chłopak już nie odpowie tutaj, będzie w---w i dziś pewnie też dodadzą wpis gdzie będą dawać upust
@dzidek_nowak: Po prostu jeszcze o tym nie wiesz. Dowiesz się, jak Twój wpis zbierze negatywne reakcje moderacji ;)
źródło: comment_Yognh0dy4qxUESjY4BsGVe9ifwK7WkuC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_X5z5PIqAv3wQc78qGPN67kbex3YvAlH8.jpg
Pobierz