Wpis z mikrobloga

W sumie dwa pytania, bo próbowałem to zapuścić, ale żadne karty nie wypadały. Potem włączyłem sobie mecz online, spędziłem 4h na napierdzielaniu i dalej nic. Gdzieś mi się otarło o oczy, że trzeba mieć konto premium lub coś kupić, bo z darmowej wersji TF2 karty nie wypadają?

Druga sprawa - to normalne, że ja latam z jakimś pistoletem, a wyskakuje na mnie gościu z shotgun +200 +30 sekund krwawienia +kradzież życia? To jest ta różnica między free a pay? :/

#tf2 #stc
  • 7
@RRybak: żeby mieć premium wystarczy że konto na steamie za 5 euro doładujesz (możesz wydać na inne gry albo na przedmioty z tf2 w sklepie ) - premium daje to że ci te karty dropią + to że możesz się innymi itemami w tf2 wymieniać, co do

a wyskakuje na mnie gościu z shotgun +200 +30 sekund krwawienia +kradzież życia?

jaką grasz klasą jaką grał gość?

ogólnie w grze nie czuć
@minusuj: Nie wprowadzaj w błąd.

@RRybak: Jeśli przed wejściem STC nie miałeś premium TF2 lub DOTA2 to za każde wydane $9 w sklepie danej gry może polecieć karta.

Czyli teraz żeby wydropić 4 karty z TF2 musisz wydać 36 dolarów ;)

wyskakuje na mnie gościu z shotgun +200 +30 sekund krwawienia +kradzież życia?

Że co? Sprawdź sobie Wiki TF2 w sprawie przedmiotów: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Weapons

Co do różnicy między f2p, a premium
@Andr3v: aaa sry, mam premkę do tf2 od dawna i myślałem że to tak normalnie dropi :S , czyli co ? nawet teraz jak będziesz miał premkę do tf2 to karty nie będą ci dropić?
@Andr3v: hmm.. czyli niby nie ma różnicy w grze wg tych linków.. nie wiem, sprzątnął mnie dwa razy gościu jednym strzałem i było okienko, że posiada jakąś broń "zabójca czegoś tam" i podane pełno zajebistych statów obok :)

Ale może to tylko moja frustracja ze zwykłego guna zaraz po rozpoczęciu gry ;P

Co do kart to wygląda na to, że grę trzeba kupić.. no nic, rozważę po wakacjach, przynajmniej już wiem,