Aktywne Wpisy

daeun +16

Ytarka +41
Nawiazując do tego wpisu
TADAAAAM (ʘ‿ʘ)
(。◕‿‿◕。)
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #remontujzwykopem #mieszkanie #remont #kuchnia #takbylo
TADAAAAM (ʘ‿ʘ)
(。◕‿‿◕。)
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #remontujzwykopem #mieszkanie #remont #kuchnia #takbylo

A W POLSCE, JA #!$%@?, W POLSCE JAK W LESIE #!$%@?, NIE W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM GÓWNEM #!$%@?. PRZYJEDZIESZ DO GÓWNO FIRMY, PO DRODZE #!$%@? W GAŁĘZIE I PORYSUJESZ LAKIER, DWA RAZY NA TYCH #!$%@? DRZEWACH ROZETNIESZ PLANDEKE A NA KOŃCU JESZCZE #!$%@? SIĘ W DZIURĘ JAK PO METEORYCIE A POTEM TRZY DNI BĘDZIESZ SAM SWORZEŃ WYMIENIAĆ ALBO NIE DAJ BOŻE KOŁO, BO DZIAD OSZCZĘDZA NA MOBILNYM SERWISIE. NA FIRMIE NIE POWIEDZĄ ANI DZIEŃ DOBRY ANI POCALUJ MNIE W DUPĘ, SPOJRZYSZ SIĘ NA POLAKA MAGAZYNIERA TO JAK ZAUWAŻY ŻE SIĘ NA NIEGO PATRZYSZ TO #!$%@? TO ALBO PODEJDZIE I CI #!$%@? ALBO SIĘ SPYTA -
" CO #!$%@?? CHCESZ ŁADOWAĆ #!$%@?? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE NA POLAKA MAGAZYNIERA? WIESZ KIM JA JESTEM #!$%@?? NIE MA ŁADOWANIA #!$%@?. JESTEM #!$%@? KIMŚ, JESTEM KIMŚ #!$%@? NA TYM MAGAZYNIE"
#bekaztransa #pdk #testoviron #takbylo #pasta
A w Austrii, #!$%@?... Aaaaa szkoda gadać...
Nieraz normalnie firma daje różne pyszności, wbijasz do biura, a tam Cię wołają, możesz sobie robić kanapki, jakimś ciastem się poczęstować, kawusia. No i wypytują jak tam w Polsce i takie tam :)
Ja jeżdżę tylko na Skandynawię i nawet jak mam 3-4 za/rozładunki to nie robi to na mnie wrażenia.
Potrafię czekać na załadunek powiedzmy 40-50min, ale to jak akurat trafię na ich przerwę...
Tak to ZAWSZE z marszu z uśmiechem na twarzy.
Albo modelka 10/10 blondynka zasuwa na magazynie, weź to porównaj do księżniczki p0lki
A jak czasem bywam na firmie gdzie już wcześniej bywałem i sam od siebie dam browarka z PL, to gotowi są oddać swoje żony i majątek :)
W Niemczech często na firmach "mongoły"