Aktywne Wpisy

SupreminTHC +25
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +76
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz

https://twitter.com/simonmenzogna
Former Williams Racing Team Mechanic
Ipswich, England
Dołączył listopad 2009
Jego wpis na reddit z tego wpisu:
For the last few years I was working in F1 team. Last two seasons have been very hard but this year... That's the main reason why I'm not longer there. Two sides of the garage working quite differently, two different sets of spare parts(...)
#f1 #kubica #powrutcontent
Zgłoś jako trolla
Jeszcze to hasztagsaportkubajka
Konto już usunięte, można się rozejść
@markyslim: Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby pracownik zespołu odszedł z tak trywialnego powodu.
@crespo: Nie wiem czy normalna, ale w świecie sportów motorowych na pewno nie byłby to ewenement nawet w zespołach z czuba stawki. Takie coś miał Senna w Lotusie, w innych seriach - Lorenzo i Rossi gdy razem jeździli w zespole Yamahy.