Wpis z mikrobloga

@Sweet_acc_pr0sa: @Davidozz: @Tomasz-kibard: przecież bardzo wyraźnie widać, że gość jest przeraźliwie chudy, nawet teraz jak dochodzi do 70 kilogramów. Spróbujcie w wyobraźni obrócić fotkę tak, jakby stał przodem. Teraz jest kąt stwarzający iluzję optyczną szerokości, plus wyciągnięta ręka rozciąga nieco mięśnie będące bliżej obiektywu.

90% fotek, na których ktoś dobrze wygląda, to efekt dobrania oświetlenia i ustawienia ciała.

@mapache: wychodziłem z podobnego szkieletorstwa, taka moja rada - zadbaj
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tomtom666: na ratowanie kości już za poźno. 2x zlamana reka w tym samym miejsci, strzaskane stopy, wybite palce, zlamany nadgarstek. i inne jeszcze rzeczy spoza szkieletu xd
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tomtom666: w dziecinstwie podejrzewali osteroporoze, ale nie wykonali badań. tarczyca zdrowa. a co do zdjęć przodem to się nie zgodzę. mam takie zdjecia i wciąż nie jest źle. ale to że światło jest kluczem to jest wiadomo. ale jest to celowe, równie dobrze światłem można mięśniaka zrobić tak że nie będzie nic widać. uważam że zdjęcia powinny być wrzucane z dobrym światłem bo to pokazuje lepiej szczegóły. to tak jak na
@mapache: nie no, wiadomo, po prostu uświadamiam komentującym "jaki on jest duuuuży", że w innym ustawieniu pisaliby "o jaki chuuuudy".

Badania osteroporozy zrobisz za ~50 zł, densytometria najlepiej z szyjki kości udowej, ale możesz od razu machnąć innych kości. Zresztą, czy masz osteoporozę, czy nie masz, jeśli przytyjesz ~20%, to o tyle samo musi zwiększyć się waga szkieletu a także ilość wapnia w kościach. To daje około 200 gramów wapnia, który