Aktywne Wpisy
salanderek +505
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +305
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Wracając ze sklepu na parkingu pod blokiem zauważyłem kobietę która chciała zaparkować między dwoma samochodami. Miejsca było tyle że mój stary tirem którym wozi bułki do biedronki #pdk zrobiłby tam ze 3 salta i stanął na przedniej szybie ale babie coś nie szło. No i stało się najpierw lekko dotknęła auta po prawej a potem dodała gazu uszkadzając dosłownie cały bok.
Uszkodzone auto należy do mojej sąsiadki z klatki która do bogatych nie należy i wątpię żeby było ją stać na naprawę z własnej kieszeni a sprawczyni miała auto na Poznańskiej rejestracji (400km od nas) więc gdyby odjechała to szukaj wiatru w polu. Kamer na osiedlu brak, jedynym świadkiem byłem ja.
Poszedłem do sąsiadki, powiedziałem co widziałem i żeby szybko wyszła na parking zanim ta kobieta ucieknie i tyle.
Minęły dwie godziny i sąsiadka przychodzi podziękować dając czekoladę. No miło.
I teraz do sedna. Jakies 15 minut po wizycie sąsiadki przychodzi do mnie babka z drugiego końca bloku z pretensjami że sprzedałem jej córkę xdddd (nie wiedziałem że to jej córka bo mieszkają tu rok może dwa i nigdy jej nie widziałem) że przecież Paulinka tylko lekko przytarła i każdemu może się zdarzyć a teraz przez oczekiwanie na policję będzie dłużej jechać do domu na drugi koniec polski i że jeszcze mandat dostała za który ja będę musiał oddać i ona tego dopilnuje xd Zostałem nazwany #!$%@? xdddd
Nawet mi tych ludzi nie żal. Paulinka jeździ jakby prawko w chipsach wygrała demolując auto na parkingu a oni mają jeszcze pretensje. Jak nie umie jeździć to niech się zapisze na dodatkowe lekce jazdy z parkowania a nie tylko robi ludziom problemy. tfu #!$%@?
Tak więc jestem #!$%@? xddd
#zalesie #feels #wypadek #patologiazmiasta
A za to ze mowiła ze jakies auto zle stoi to jej sie nalezało. +1 dobry uczynek dzisiaj sobie dolicz
Tak więc mogłeś powiedzieć, że sama jest sobie winna. Zresztą kto normalny w takiej sytuacji na pałę dodaje gazu? Nawet jakby mi się zdarzyło dotknąć innego samochodu i nie