Wpis z mikrobloga

Jest jednak roznica, bo on anime nie oglądał, a ja znak "xD" znam. Ja avatar mogę usunac i mam go tylko na necie - on tatuaz ma permanentnie na ciele
  • Odpowiedz
@Thachi: Nie zesraj się pajacu. I ten moment, kiedy jest rok 2019 a ludzie dalej myślą, że tatuaże są permamentne XD już pomijając możliwość usunięcia, to taki "POTĘŻNY" tatuaż można byle czym zakryć. Także skończcie płakać już tu p---y nam tym tatuażem i idzie się zająć sobą.
  • Odpowiedz
@Thachi: I mówi to ktoś, kto ma ból d--y o czyiś tatuaż XD I potrafi stwierdzić, że ktoś jest niedojrzały bo ma A) Tatuaż XD, B) bo ktoś zaplusował komentarz, który uważasz za nie poważny
  • Odpowiedz
@Thachi: Po chuju. "tatuaże odzwierciedlaja charakter" Tak. Świetna argumentacja, która nawet nie jest bliska prawdy. Tatuaże mogą być jakiś symbolem, którego znaczenie zna tylko osoba go nosząca. Ale też może być po prostu czymś co mu się podobało i chciał wytatuować. Bez większego znaczenia. Po prostu. OP wytatuował sobie XD bo miał ochotę i tyle. To nie znaczy, że nie może prowadzić poważnej firmy XD Przez takie myślenie świat stoi
  • Odpowiedz
@wegetacja: To 'XD' jedynie mi się kłóci z Vermeerem jeśli chodzi o miejsce, ale poza tym spoko, nie słuchaj wykopków s--------n, u mnie w poważnym korpo poważni menedżerowie 40+ mają normalnie dziary na rękach i wszyscy mają na to w------e ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Posrało niektórych, że się oburzają na j----e XD, op koszula z długim rękawem i może rozmawiać z każdym klientem. Natomiast ciężko by było zasłonić "trajbala z kutasem na czole" w sposób nie budzący podejrzeń
  • Odpowiedz