#anonimowemirkowyznania Mam dość. Poddaję się. Moje życie jest niemalże jednym wielkim pasmem porażek i upokorzeń. Mentalnie jestem już wrakiem. Nie czuję kompletnie nic. Nawet, gdybym nagle został Chadem i dostałbym milion zlotych za nic po prostu nie potraifłbym nawiązać normalnej, międzyludzkiej relacji i cieszyć się życiem. Przeszłość mnie zniszczyła. Jestem psychicznie zgnojonym, bezperspektywicznym robolem ze wsi, którego jedynymi towarzyszami rozmowy są wiejskie pijaczki którzy dorabiają sobie na czarno u Janusza, dzięki któremu mam co żreć. Boję się nawet przeciwstawić mu w jakiejkolwiek kwestii, Praktycznie moje jedyne słowa wypowiedziane do niego w ciągu kilku miesięcy to ,,dzień dobry", ,,tak" ,,już robię". I tyle. Ta wieś, wychowanie, brak znajomych spowodowany mieszkaniem na odludziu sprawiły, że jestem niemalże wydmuszką bez uczuć. Jeszcze kiedyś miałem marzenia, ambicje, plany... wieś je zweryfikowała. To koniec. #przegryw #stulejacontent #feels #zalesie #depresja
@AnonimoweMirkoWyznania: to pakuj się i uciekaj stamtąd. Za granicę, to sobie życie ulozysz. Zarobisz trochę, zrobisz parę kursów, nauczysz języka i będziesz miał normalne życie.
BrakLoginu: jedź do miasta! znajdź pracę, wynajmij coś, poznasz ludzi, rozkręcisz się, albo przynajmniej znajdziesz niebezpieczne hobby i zginiesz robiąc coś ciekawego a nie zgnijesz na wsi
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
Mam dość. Poddaję się. Moje życie jest niemalże jednym wielkim pasmem porażek i upokorzeń. Mentalnie jestem już wrakiem. Nie czuję kompletnie nic. Nawet, gdybym nagle został Chadem i dostałbym milion zlotych za nic po prostu nie potraifłbym nawiązać normalnej, międzyludzkiej relacji i cieszyć się życiem. Przeszłość mnie zniszczyła. Jestem psychicznie zgnojonym, bezperspektywicznym robolem ze wsi, którego jedynymi towarzyszami rozmowy są wiejskie pijaczki którzy dorabiają sobie na czarno u Janusza, dzięki któremu mam co żreć. Boję się nawet przeciwstawić mu w jakiejkolwiek kwestii, Praktycznie moje jedyne słowa wypowiedziane do niego w ciągu kilku miesięcy to ,,dzień dobry", ,,tak" ,,już robię". I tyle. Ta wieś, wychowanie, brak znajomych spowodowany mieszkaniem na odludziu sprawiły, że jestem niemalże wydmuszką bez uczuć. Jeszcze kiedyś miałem marzenia, ambicje, plany... wieś je zweryfikowała. To koniec.
#przegryw #stulejacontent #feels #zalesie #depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}