Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +387
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +3
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

1/100
źródło: comment_ijfWLQXYCJ5l8Cyf87rs09mZhKuqNLUt.jpg
Pobierz1. witam Was w nowej serii wyzwania #codzienneokay,
2. po wczorajszym znalezisku #codzienneokay nie spodziewałem się aż takiego odzewu z waszej strony – znalezisko wystrzeliło w gorące i obecnie na ponad 3 100 wykopów przy jedynie około 80 zakopujących,
3. nadal nikt z administracji i moderacji nie zajął stanowiska w sprawie banów (szadołbanów) mimo ich wołania w znalezisku przez wiele osób,
4. poniżej
źródło: comment_k0shxb0E02mwiw28lp1bL4zKSPZx2B0s.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_z53v3uMXrtsgCjRWWolhQJat6lwU2RPj.jpg
Pobierzźródło: comment_GMAX9yLr3x7G1eHaj7XCqPVKBEX83pYB.jpg
Pobierzźródło: comment_NnrOqHY1chCwBGmgEm36esEWMN5Hj2KN.jpg
Pobierzźródło: comment_dKPMQeJXkTBpZt0Jwzjvim0D4aHaJtVe.jpg
Pobierzźródło: comment_PU1d3MemMlQgNGWeA1bYP0rQwoe2oKOW.jpg
Pobierzźródło: comment_NUuYvmvh5knbjO0Gmye0rfSUYBsKWoR5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_IJefU1Y7YIVDkQhjgPEwYzqdCtszAsJ4.jpg