Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad

CnaaX +2

Sąsiadka ma 11 psów z ras typu york, pudel i inne małe gówna. Wszystkie agresywne względem innych ludzi, baba nie wychowuje ich w ogóle.
Od 3,5 godziny te psy bez przerwy ujadają i drą mordy, nawet zamknięte okno nie pomaga. I tak codziennie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#psy #zwierzeta #sasiedzi ##!$%@?
Będę codziennie to nagrywał aż zbiorę dość materiału, a potem uderzę
źródło: comment_rUNFUnRHvNl1A8Th40fg4cg1kAYe2mxN.jpg
Pobierz