@karczochh: w zasadzie tak bo to autobleem ale ludzie jeszcze instaluja extra na konsoli pliki z https://www.youtube.com/watch?v=ydLKv1HUd0A bleemsynca by miec zainstalowany kernel (chyba, wazne ze modyfikuje ja tak by dala rade wykryc huby usb ale i bez tego to wszystko ruszy przez retroarch, nawet jesli nie to w port 1 pad a w port 2 pendrive jesli grasz sam).
no i jeszcze czy to prawdziwy obraz 256 czy jest jeszcze pare
w sensie usunieciu ich badz tez nie wypakowaniu ich na karte/pendriva
karty sd przez czytnik kart usb tez dzialaja, ssd tez powinno dzialac (tyle ze moze dopiero po usb modzie), hdd z zewnetrznym zasilaniem tez powinno dzialac po modzie ale wazne by nie popodlaczac tam niewiadomo czego ale to do tylko przednich portow chyba bo ten tylny juz nie ma raczej ograniczen.
ps mini chyba najlatwiejsze do "hackowania" z nich wszystkich
chociaz trzeba przyznac ze mi sie nie chcialo grzebac w plikach by zrobic swojego wlasnego pendriva i poleglem na tym XD ale spakowane ze strony wystarczy wypakowac i zadnych problemow z tym nie mialem (o ile nie grzebalem ale wtedy wystarczy skasowac pliki i wypakowac jeszcze raz).
no i jeszcze czy to prawdziwy obraz 256 czy jest jeszcze pare
w sensie usunieciu ich badz tez nie wypakowaniu ich na karte/pendriva
karty sd przez czytnik kart usb tez dzialaja, ssd tez powinno dzialac (tyle ze moze dopiero po usb modzie), hdd z zewnetrznym zasilaniem tez powinno dzialac po modzie ale wazne by nie popodlaczac tam niewiadomo czego ale to do tylko przednich portow chyba bo ten tylny juz nie ma raczej ograniczen.
chociaz trzeba przyznac ze mi sie nie chcialo grzebac w plikach by zrobic swojego wlasnego pendriva i poleglem na tym XD ale spakowane ze strony wystarczy wypakowac i zadnych problemow z tym nie mialem (o ile nie grzebalem ale wtedy wystarczy skasowac pliki i wypakowac jeszcze raz).