Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +28
Wołam @saakaszi @kempes bo widzę, że zdążyliście zaplusować.
#neuropa #moderacjacontent #lgbt #homofobia #tvpis
Pytam, bo te werdykty od jakiegoś czasu są naprawdę kuriozalne. I mam tu na myśli konkretnych modkow, o ile pod inicjałami nie kryje się jedna i ta sama osoba; 4gjd i nmM ciężko pracują, by utrzymać obraz moderacji jako BRUDNYCH PODLUDZI (to dozwolona na wykopie obelga - https://www.wykop.pl/wpis/42263833/nie-spodziewaliscie-sie-tak-szybko-nowego-wpisu-na/)
https://www.wykop.pl/link/5023025/comment/66885335/#comment-66885335
większość moich zgłoszeń dotyczących nienawiści i pogardy dla: katolików, narodowców, konserwatystów, "p0laków" też jest odrzucana przez 4gjd lub mmM, ale nie skamlam o to za każdym jednym razem kiedy czuję się opluty przez moda. Nie macie nic rigczu ludzie. Nie wolno "dewiantami" szastać, ale jak czytam o sobie że jestem "katolem", "amebą", "nacjoszczurem", że mam "ryj nietknięty inteligencją", że mój światopogląd to "ciemnogród" - o
1. Piękny whataboutism
2. Jak widzisz, że niesłusznie moderator odrzuca Twoje zgłoszenia to nie widzę w tym nic złego, żebyś o tym pisał (z przykładami)
3. Obrażanie czyjegoś światopoglądu to jednak zupełnie inna liga niż obrażanie kogoś ze względu na jego orientację seksualną. W przypadku poglądów obrażasz kogoś przemyślenia, w przypadku orientacji seksualnej obrażasz kogoś naturę. Np. "ty j----y lewaku" jest inną klasą obrażania, niż "ty j----y czarnuchu"
@a__s może od Ciebie się dowiem?