Wpis z mikrobloga

Mireczki w co ja sie wpakowałem ja pitole! Ciocia zaprosiła mnie na obiad i okazało sie ze zaprosiła tam tez rodziców jakiejs dziewuchy. I ona chce mnie z nią zeswatac poprzez tych rodzicow. Ja j---e jaki cringe. Teraz już nie wypada nie przyjść ale o czym ja będę z nimi gadal?
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wielkiparasol: Byłem wkręcany w podobne akcje. Bywało niezręcznie, ale jakby nie patrzeć osoba która takie akcje organizowała miała dobre intencje. Koniec końców nie miałem do nikogo pretensji ;) Staraj się obrócić całą sytuację w żart. Z fartem mierczku.
  • Odpowiedz
@JimNH777: ty myślisz że wiesiek i helena będą odczuwać jakiś cringe, jak w ich czasach to była norma? prędzej rozjebią takiego bordo-wykopka dyskusją w pierwszej rundzie i wyjdzie że ten "co siedzi w komputerach" to baby nie miał i się boi s---------a, haha patrzcie jaki nieśmiały, pewnie pedał xD
najlepszą opcją jest powiedzieć że jest pilna robota i idziesz na nadgodziny ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@performance_artist: to jak nie będą odczuwać cringe;u to z----ć jak bure suki. W najlepszym/najgorszym przypadku się poobrażają co też jest dobrą komedią "ja nie pozwolę by tak gówniarz do mnie mówił" - "to zawsze możesz wyjść" dla mnie to złoto by było jakbym tam siedział i miałbym pełny zaciesz mówiąc takie słowa ;)
  • Odpowiedz