Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie jedno, czemu tam nikt knurowi nie wypłacił liścia, przecież gdyby on do mnie podniósł głos tak jak do tych ludzi na filmie jakoś instynktownie wręcz wypłacił bym mu liscia
#kononowicz #patostreamy
  • 24
  • Odpowiedz
@Anmo napinacze z tagu dzielą się na dwie kategorie: tych co zginają głowę przed Warmianinem i tych co stoją przed bramką. Inteligenty człowiek siedzi w domu, a jeśli już się tam wybierze to zręcznie manipuluje potężnym Warmianinem
  • Odpowiedz
@Anmo: bo trójka jest niedaleko, a knur to konfident. Pewnie mało kto by chciał mieć problemy. Ale fakt, sam bym mazurowi wypłacił liścia za takie dyrygowanie
  • Odpowiedz
@Anmo @marv0oo : Widocznie jestes debilem, tylko debil traktuje konona powaznie, a urazonym mozna zostac tylko przez czlowieka ktorego traktuje sie z powaga. Mnie osoba ktora tak odstaje intelektem ode mnie nie jest w zaden sposob w stanie obrazic, a na pewno bym nie bil starszego duzo slabszego czlowieka za jego urojenia, raczej podszedlbym do tego z poczuciem humoru. Tobie sie nalezy mela na ryj, a jak juz jestes taka #!$%@? ze
  • Odpowiedz