@s-k-fantasyfactory: Po tej akcji typ powinien skasowac kanal bo nie wiem czy da sie bardziej skompromitowac. Ktos tam slusznie napisal ze mogli jeszcze przeprosic.
ma wszystkie dokumenty adama oprócz dowodu bo oddał mu
@s-k-fantasyfactory: w portfelu miał chyba tylko dowód, o dokumenty to by się raczej kłócił tak jak o dowód. Tak samo uberem przecież nigdzie nie wrócili bo w trakcie wysiedli czy tam nawet nie wsiedli. Tym uberem jechali już teraz do Piaseczna
@ChrisKaboM: Przypominam, była identyczna akcja przy poprzedniej wizycie w Warszawce, typ go pobił miałwszystko nagrane dowody jak na tacy ale przy policji " dogadajmy sie" xD @Areooo51: kurcze tak dużo się działo że nie ogarnąłem tej akcji z uberem do końca
@Areooo51: @s-k-fantasyfactory: Gosc oddal mu ten dowod po dluzszym czasie. Wystarczy ze zrobili foty albo spisali dane i numer dowodu i ten chlopak jest ugotowany. Pierwsze co powinien zrobic to zastrzec ten dowod ale nie wiem czy na to wpadna.
@ChrisKaboM: pewnie tego nie zrobi, mówił że zależało mu najbardziej na dowodzie bo nie chce mu się jechać do śródmieścia (czy gdzieś tam, nie znam się na Wawie) i ogarniać od nowa. Do tego ma wylot do Kanady za 2 dni, w sumie nie wiem czy tam potrzebuje dowód do tego, ale jeśli go zastrzeże to może być problem
@s-k-fantasyfactory: w portfelu miał chyba tylko dowód, o dokumenty to by się raczej kłócił tak jak o dowód. Tak samo uberem przecież nigdzie nie wrócili bo w trakcie wysiedli czy tam nawet nie wsiedli. Tym uberem jechali już teraz do Piaseczna