Aktywne Wpisy
Kalosz667 +69
#nieruchomosci #demografia
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
Metodzik +209
=====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
Analogowy vlog 6
Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń nieprzypadkowe.
Kurrrnia. Po wczorajszej biesiadzie z sąsiadem czas na regenerację organizmu. Lekkie, pełnowartościowe śniadanie na początek dnia to dobry pomysł. Ja piermandole. Wpada Kaszanka i razem robimy bigos z pizzy. Sakramencko dobry przepis. Dorzucam srogą ilość sera, boczku, śmietany, smalcu i oliwy z oliwek. Pytam Kaszany co o tym myśli, a ona że barrrrrdzo. Nie wiem co o tym myśleć kurrnia.
Wyśmienita potrawa gotowa. Dziele się z Kaszanką na pół. Najpierw ja jem, a ona nagrywa, potem ona nagrywa, a ja jem. Nie wiem czemu ona je tyle co ja, a nie tyje. Kurrrnia mać.
Miałem iść ćwiczyć ale nie ma jak. Pożar w burdelu. Dostałem bonifikarty. Jestem zalatany przez cały dzień. Ludzie w galerii cały czas się na mnie patrzą. Pewnie zazdroszczą mi czapki z logo Kosmodromu, bluzy z logo Kosmodromu i breloczka. Z logo Kosmodromu naturalnie.
Wracam do siedziby gubernatora na Mosiężnej Gorze.
Rozproszony pikaniem czujników parkowania
prawie uderzam w słupek na parkingu. Kurrrnia. Ja piermandole.
Na mieście spotykam grupkę fanów. Pozdrawiają mnie serdecznie machając w moją stronę środkowymi palcami. Chyba jakaś firma budowlana, bo krzyczą coś o wykopach. Niestety nie mam czasu na autografy. Niespiesznie oddalam się z miejsca spotkania. W lusterku widzę kłęby dymu z opon. Ja pierdykam. Niełatwo jest być gwiazdą.
Przez ten dziki maraton po fast foodach chyba mnie zawiało. Ja piermandole. Gardło pali ogniem. Leczę się ostrą papryką. Gardło przestało palić. Palić zaczęło natomiast na przeciwnym biegunie. Rekomenduje ten sposób. Musicie przyeksperymentować.
Wycieńczony i odwodniony powikłaniami po leczeniu gardła, pozdrawiam Wasz Komoda.
#mocnyvlog
#ussponton
#kieleckiulaniec
#analogowyvlog