Aktywne Wpisy
rysiekryszard +166
Czy tylko ja uwielbiam czytać instrukcje? Zawsze ludzie twierdzą, że to jakaś ujma, że "jestem taki kumaty, że nie muszę czytać instrukcji". Ja po prostu lubię to robić, czasami znajdę jakieś fajne smaczki czy zalecenia. Uwielbiam znać swoje urządzenia na wylot. Nie kupuję żadnych zbędnych gratów, ale to co mam lubię znać.
#dom #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gownowpis #niepopularnaopinia
#dom #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gownowpis #niepopularnaopinia
Koksixk +3
#niebieskiepaski
Właśnie sobie zdałem sprawę,.że jutro idę na kawę że znajomą, a ona chyba interpretuje to jako randkę. Jak dać jej do zrozumienia, że totalnie nie o to mi chodzi? Przyjść w dresie?
Właśnie sobie zdałem sprawę,.że jutro idę na kawę że znajomą, a ona chyba interpretuje to jako randkę. Jak dać jej do zrozumienia, że totalnie nie o to mi chodzi? Przyjść w dresie?
Również 4konserwy:
#neuropa #bekazprawakow #heheszki #lgbt
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Jak by banowali tylko za takie coś to nikt z konserw nie miał by problemu z tym co robi google i facebook( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Mnie boli dupa w skutek wyrok TK w tej sprawie i piszę to jako konserwa( ͡° ͜ʖ ͡
Tak działa wolny rynek. Nie musisz akceptować umowy, możesz korzystać z innych portali
@kulass: A mowa nienawiści? Co z mową nienawiści? Pewne konserwy stały murem za Alexem Jonsem który uważa że dzieci w pewnej strzelaninie tak naprawdę nie zginęły....
@kulass: Wątpię by poważny prawicowy kontent typu nowa konfederacja czy klub Jagieloński miał jakiekolwiek problem.
Ale cała śmietanka prawicowego jutu
@CynicznyMarksista: Masz racje, znalazło by się sporo konserw, które i tak widziały by problem, mój błąd, nie potrzebnie wszystkie konserwy wrzuciłem do jednego worka.
@CynicznyMarksista: Ja mam mimo wszystko więcej obawa
@kulass: A czemu tak uważasz? Ja tego prześladowania konserwatystów w ogóle nie zauważam.
Wiesz, możemy mówić że Google i Facebook robią to z powodów ideologicznych, tylko że istnieje też inne wyjaśnienie które jest o wiele prostsze
Jak kolega wyżej napisał.
Wiesz i narzekanie watsona
Komentarz usunięty przez autora
@ry8u: trochę doprecyzowanie, Jones przed deplatformingiem popisał się kilkoma innymi wyskokami, które mają już nieco większą wagę.
Na przykład tutaj posądza Roberta Muellera o prowadzenie gangu pedofilskiego oraz stwierdza,
@ry8u: Wolność gospodarcza także( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ry8u: To zwyczajne świństwo.