Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +89
#tinder #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #przwgryw #kobiety
Za nic w świecie nie chciałbym takiej dziewczyny, nawet gdybym był mega przystojniakiem, w dodatku bardzo bogatym obcokrajowcem (wszak Polacy dla niej odpadają). Dla mnie to wydmuszka. Jakieś tam wysportowane ciało, za którym moja męska intuicja podpowiada, że kryje się pustka, jałowość, zero uczuć. Wolałbym sto razy bardziej niezbyt urodziwą dziewczynę, z niedoskonałościami, ale prawdziwego człowieka, naturalnego, z emocjami. Mając do wyboru dziewczynę narcyza i
Za nic w świecie nie chciałbym takiej dziewczyny, nawet gdybym był mega przystojniakiem, w dodatku bardzo bogatym obcokrajowcem (wszak Polacy dla niej odpadają). Dla mnie to wydmuszka. Jakieś tam wysportowane ciało, za którym moja męska intuicja podpowiada, że kryje się pustka, jałowość, zero uczuć. Wolałbym sto razy bardziej niezbyt urodziwą dziewczynę, z niedoskonałościami, ale prawdziwego człowieka, naturalnego, z emocjami. Mając do wyboru dziewczynę narcyza i
blessed_by_swiezonka +238
Przed chwila na wykopie wyświetliła mi sie reklama "dodoopy.pl". Wchodzę, a tam papier toaletowy z flaga Polski. Przeciez to jest karalne.
Moderacja czy na pewno chcecie zarabiać na reklamowaniu przestępstwa?
Art. 137. [Publiczne znieważenie znaku lub symbolu państwowego]
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
#moderacjacontent
Moderacja czy na pewno chcecie zarabiać na reklamowaniu przestępstwa?
Art. 137. [Publiczne znieważenie znaku lub symbolu państwowego]
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
#moderacjacontent
Z tego co pamietam to pomineli wypowiedź gdzie mocno obraźliwie okreslono Dudę.
Ciekawe watki np. o tym jak to Rosjanie przez wieki dawali Polakom przywileje i surowce, a Polacy teraz nie okazują wdzęczności. Albo o tym, że obecnie imperialna Polska dąży do rozszerzenia terytorium.
artykuł po pl
#rosyjskiemediaopolsce #rosja #ruskapropaganda
Często pojawiają się takie komentarze w internetowych dyskusjach z Rosjanami. Chociaż naprzemiennie eurazjatyckie imperium zostaje
Komentarz usunięty przez autora
@Toomoo: No właśnie chyba nikt. Ale u ruskich tak wygląda narracja
Komentarz usunięty przez autora
@imateapot: Przecież to nie było oficjalnie tylko zagrywka dla poklasku.
Ja się będę z tego śmiał, a u nich ludzie to oglądają, zapamiętują...
To jest dobre, bolszewicy nas napadli i mamy przepraszać że się broniliśmy XD
ps. rób znalezisko z najlepszymi
Z tego co wiem, to walczyli z epidemią i zapewniano jakieś warunki. Polscy jeńcy, chociaż było ich mniej, nie mogli na to liczyć, dlatego zginęło ich więcej, nie wspominając o tym, że u nich na serio rozstrzeliwano. I oni
Poza tym tak jak napisałem wyżej:
@push3k-pro: Oceniamy, że w bolszewickich obozach i więzieniach (bo część jeńców przejęła Czeka) umrzeć mogły ponad 3 tysiące naszych żołnierzy. Profesor Zbigniew Karpus https://www.rp.pl/artykul/659863-Historia--Katyn-jak-obozy-dla-jencow-z-Rosji-w-1920-.html
https://pl.wikipedia.org/wiki/Je%C5%84cy_polscy_w_niewoli_sowieckiej_(1919%E2%80%931922)
I jeszcze inne źródła.