Aktywne Wpisy
Toshikate +25
#emigracja #holandia #praca #pracbaza #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
szzzzzz +22
Jadem dzis ciapongiem do Warszawy!!!
Byłem wczoraj na koncercie Phil'a Collins'a i muszę przyznać, że chłop jak na swoje lata trzyma się i przede wszystkim śpiewa jakby pesel nie robił na nim wrażenia. Fakt, śpiewa na siedząco, bo jak sam przyznał
(mówiąc w polskim języku)
"Miałem operację pleców i moja noga(?) jest #!$%@?"
Przed koncertem czytałem opinie, że nie warto, że to dziadek, że jeździ na wózku i ledwo śpiewa - gówno prawda, może i ledwo chodzi, ale głos ma dalej mocny.
Po koncercie stwierdziłem, że jakbym miał wydać te same pieniądze tylko po to, żeby usłyszeć "In the air tonight" - zrobił bym to. Ciary, dreszcze, łezka w oku, a w tle ten kawałek z perkusją w wykonaniu jego syna. Coś pięknego, polecam każdemu, kto będzie miał jeszcze okazję wybrać się na jego koncert.
#philcollins #collins #muzyka #koncerty
A Narodowy jak na stadion wcale nie jest taki tragiczny w kwestii koncertów i nagłośnienia. Owszem pozostawia wiele to życzenia, ale myślałem, że będzie o wiele gorzej.
*trybuny na Narodowym to jest #!$%@? dramat i inaczej się tego nie da ująć