Wpis z mikrobloga

napisałem w opisie, że super masuję, a tak naprawdę jedyny kontakt z masażem miałem jak stary z drabiny spadł i go plecy bolały to coś próbowałem mu pomóc XD i się ustawiłem na 19 z jakąś tinderówą u niej na mały masaż i wino, może by przeszło, gdyby ona też o tym nie miała pojęcia, ale podobno ma starego, który z tego żyje i sama też coś potrafi XD ogladam właśnie filmiki na yt jak masować, może się nie skapnie xD
#tinder
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ddd43q: jak nie będzie jej się podobało to powiedz żeby Ci pokazała i Cię wymasuje.. na w-------u, z yt się nauczysz ruchów, ale ten feeling na ciele to inna para kaloszy, więc może być wyczuwalne żeś amator xD tak czy siak se podotykasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ddd43q: kompletnie nie ogarniam takich dzbanów... po c--j wy sobie dodajecie i tworzycie jakieś iluzje na swój temat, jak prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
kompletnie nie ogarniam takich dzbanów... po c--j wy sobie dodajecie i tworzycie jakieś iluzje na swój temat, jak prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw?

@Jestembogaty: Zawsze może się przyznać do tego że to tylko bait, ale skoro już są razem gdzieś tam to może jednak coś fajnego z tego wyniknie.
  • Odpowiedz
kompletnie nie ogarniam takich dzbanów... po c--j wy sobie dodajecie i tworzycie jakieś iluzje na swój temat, jak prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw? ¯_(ツ)

@Jestembogaty: no właśnie po to. bo może wyjść później. po serduszkowaniu ¯\(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: Przecież "masaż + wino" w domyśle znaczy ruchanie a nie k---a jakiś profesjonalny masaż xDDD Tak samo jak się z laską umawiasz na "fim i wino" to nie po to, żeby zachwycać się kinem lat 30 ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
po c--j wy sobie dodajecie i tworzycie jakieś iluzje na swój temat

@Jestembogaty: Jeśli ktoś chce tylko kilka razy poruchać to nie jest takie wielki problem.
Poza tym kto normalny stałych związków na tinderze szuka?
  • Odpowiedz