Aktywne Wpisy
Viesti +794
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
jozef-dzierzynski +304
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
Nie mówię tutaj, by grubasowi powiedzieć w twarz, ale ty jesteś gruby. Dziś sa juz takie czasy, że mało komu przyjdzie to do rzeczy. Mówię o tym, czy można się podśmiewać z takiej osoby, która w tym momencie jest anonimowa dla wszystkich i bez jej wiedzy. Czy też z wagi i złej diety robimy 100% temat tabu i po prostu udajemy, że każdy jest idealny.
Piję do tego:
https://www.rmfmaxxx.pl/news/Ewa-Chodakowska-przesadzila-Internauci-ostro-krytykuja-jej-ostatnie-slowa,46867.html?utm_source=wykop.pl&utm_medium=link-5017883&utm_campaign=wykop-poleca
#sonda #wykop #dieta #bekazpodludzi
Z takim poczuciem humoru wróżę Ci wielką karierę w polskim kabarecie
Gdybyś przeczytał, to byś wiedział do czego piję, bo opisuję to nieco innymi słowami. Po drugie, tutaj już nie chodzi o "polew", ale choćby dyskusję o tym co się widziało.
Równie dobrze, moze to być tekst w stylu: widziałem dziś grubego 10-latka, który zamówił 2x wiecej niż ja i to #!$%@?ł sam. Potem przyszli jego rodzice, to już wiem dlaczego ma taką dietę.
Ledżit as fuck.
Nawiasem, Tobie i Ewci Chodakowskiej polecam eksperyment - wybierzcie się do dowolnego maka w godzinie szczytu i policzcie % grubasów. Potem idźcie do zdrowego, polskiego, biało-czerwonego baru mlecznego i zróbcie to samo. Możecie być zaskoczeni wynikami.
@Dutch:
Czyli zadając pytanie, już mnie przydzieliłeś do 1 z grup, mimo że dałem 2 skrajne opcje XD
Spoko, tutaj wykop, tutaj prawie każdy w dyskusji rozmawia głównie z tym, co sobie ubzdurał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zjadlbym_kebaba:
Ręce opadają XDDDDDDDD
Jesteście za lodami waniliowymi czy karmelowymi?
- Ja #!$%@?, człowieku co cię obchodzi, że ktoś je waniliowe?
Tak, na pewno jesteś w grupie nr 2. Nie wiem z kogo próbujesz zrobić idiotę, ze mnie czy z siebie? :)
Normalnemu człowiekowi w ogóle nie przychodzi do głowy
@Dutch:
Zwłaszcza, ze podałem artykuł na ten temat i stąd pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugie, tak kuźwa, bo normalny człowiek nie wie, że ludzie wyśmiewają sie z bycia czarnym, grubym, rudym, kobietą, niskim itp. (choćby w żartach jak nie z obcych to z kumpli). Nie,
Przecież jest różnica pomiędzy dyskusją o tym co się lubi jeść, jaki sport się lubi uprawiać czy coś takiego, a szydzeniem z wyglądu innych ludzi. Co cię obchodzi jak kto żyje czy jak wygląda, skoro tobie nic tym nie robi?
Ja #!$%@? i tyle zrozumiałeś z tego przykładu? XD
Przecież tam nie idzie o lody, tylko o to, że podaję opcje A i B, a wy mi wmawiać ie, że mam coś do a lub b. #!$%@? co za banda idiotow.
Tak w zasadzie różnych tematów używamy jako możliwość podtrzymania rozmowy, czemu nie ma być to grubas? Jeśli nie robisz nikomu zdjęć to w sumie nie ma problemu, co za różnica czy śmiejesz się z dziwnego wąsa, kolorowych włosów, czy wagi? Jesteś tak samo ograniczony jeśli potrzebujesz tego typu tematów (ʘ‿ʘ)
Oczywiście że od glikokortykosteroidów można znacząco przytyć (i nie tylko):
Zartuje, przeczytalem tego posta z wypiekami na twarzy. Odniose sie jutro, bo teraz tel. Zwl do fragmentu o schudnieciu jako nastolatka :) pozdrawiam cieplo
Dlatego też nie napisałem o 30 kg, a o tym, że można znacząco przytyć. Studiowałem prawo.
Chociaż... w sumie, czemu nie?
Wg Szczeklika ok. 30%. Sporo.
O