Aktywne Wpisy
szarszarlotka +15
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
debenek +20
ostatnio do szału doprowadzają mnie 'zestawy' na #allegro
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Chcę kupić dwa smarttagi no i jest taka oferta jak na foto, jak myślicie... co kupujecie? Dodam że cena oscyluje w pobliżu kosztu 2szt
odpowiedź w komentarzu
#januszebiznesu
Również 4konserwy:
To jak to w końcu jest? Czy tylko ja widzę tutaj ostrą sprzeczność? Mało tego, logiczne luki uwidoczniły się po pierwszym komentarzu, a podobne głosy konserw pojawiają się w całym wątku.
Może zadam swoje pytanie na szerszym forum, bo mi nikt nie zechciał odpowiedzieć w wątku.
Drodzy #bekazlewactwa #prawakijestrobota #kolorowaagitacja:
Dajcie mi kilka myślników. Zobaczymy, czy wasze wierzenia trzymają się kupy.
#neuropa #lgbt
@Nieprzyjazny_Ziemniak: chodzi o urodzenie się z tym wiplerem
@Nieprzyjazny_Ziemniak: z oczywistych względów jest to tzw skrót myślowy
oznaczający że jak urodzisz się facetem to jesteś facetem
tak, wiem że to trudne do pojęcia ale jak urodzisz się facetem to nie możesz być helikopterem bojowym AH-64 Apache
A co z mózgiem? Zdajesz sobie sprawę, że mózg transseksualisty mtf (facet -> baba) jest bliższy działaniu i strukturze kobiety, aniżeli faceta?
Co teraz, jak masz benka a kobiecy mózg? Kto wygra w tym rozrachunku?
Czy może nie wygra nikt i osobnik będzie wpadał w stany depresyjne, będzie odczuwał stany lękowe, a koniec końców odbierze
Transfenderyzm to choroba. Proste.
Upieranie się że jest to normalne i MUSI BYĆ LUBIANE to jest problem który jest poruszany.
Leczy się ją zgadnij jak. No dawaj.
Masz trzy szanse.
W Holandii gdzie transeksualizm jest akceptowany przez ogół społeczeństwa, ilość chorób i samobójstw nie odbiega od "normy" w innych krajach.
Ogromny procent populacji transów nie miał dostępu do najnowocześniejszego odkrycia w dziedzinie transseksualizmu - stoperów hormonów (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20646177).
A tu badanie, które udowadnia, że dobrze przeprowadzona korekta płci ma świetne skutki dla zdrowia psychicznego
@TwojStaryToKorniszon: ale w jakim sensie? Prawnym? Czy biologicznym? Bo prawnie jest dopuszczalna zmiana płci. Biologicznie medycyna także na to pozwala.
Po co w ogóle stawać okoniem i upierać się, że transwestyci są innej płci niż ta wykazana w dowodzie osobistym? Czemu to w ogóle ma służyć?
Tak samo jak w przyszłości będzie można zniwelować ten błąd i leczyć już w okresie prenatalnym takie zaburzenia. Myślę że homoseksualizm też będzie całkowicie wyleczalny jeżeli tylko nie będziemy się bawić w ideologię.
Tu mam nadzieję, że wybór pozostawiony będzie rodzicom.
Ale już nie o tej grupie
No i co z tego,
@Nieprzyjazny_Ziemniak:
Ale r--------ś masdamera, tylko przez zmianę kierunku dyskusji xD
Ja nadal podtrzymuje, nawet jak sobie obetniesz fiuta to nie będziesz kobietą
@nujabes: przecież ja linkowalem zupełnie inny temat. Przeczytaj jeszcze raz uważnie moja wypowiedź i następnie badanie do którego linkujesz. Ja pisałem, że korekcja płci po stoperach hormonów jest jeszcze lepsza. W twoim badaniu nie ma nic