Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 203
Czy naprawdę wszyscy mają w swoich iphonach standardowy dzwonek połączeń?
Jadę teraz pociągiem w przedziale bezprzedziałowymi i naliczylem już ok 10 użytkowników, którzy mają standardowy dzwonek. Ba, oni w ogóle telefonu nie ściszają tylko gra im to zawsze min. 5 bite sekund.

Czy to jest wasz pokaz zajebistości, emejzing telefonu i w ogóle debeściakowosci, czy po prostu czysty lans, że dałem kupę siana i muszę się telefonem pochwalić?

#heheszki #iphone #bekazpodludzi #telefony #apple
  • 151
  • Odpowiedz
@dymaczdusz: XD mam taki dzwonek, bo mi sie nie chce ustawiać innego,a poza tym większość czasu mam telefon w trybie cichym. Po drugie nie mamy już roku 2010, gdzie posiadanie ajfona było nie wiadomo jaką oznaką bogactwa i chyba nikt powyżej 15 roku życia nie chwali się: PACZCIE MAM AJFONA
  • Odpowiedz
  • 1
@patrol798: hehe, najbardziej rzeczowe komentarze wysłane z IOS ( ͡º ͜ʖ͡º) a. Nie nie jestem otoczony, to nie pierwszy taki przypadek. Przepraszam że w ogóle użyłem tych tagów. []
  • Odpowiedz
mam bul dupy, bo jak obok ciebie siedzą ludzie z iphonami trzymają go w ręce tak aby każdy widział, do tego jak dzwoni, to gapia się w ekran te kilka sekund, rozkminiajac czy odebrać czy nie.

@dymaczdusz: ty naprawdę masz urojenia, z tym już chyba do lekarza tylko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@0_Stalker: mega, nigdy nie byłem tak zadowolony z telefonu. Choć nie ukrywam, że nie jestem użytkownikiem flagowcow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aparat i jego tryby robią cuda. Śmiga prędko, moto gesty cud miód i orzeszki. Mnóstwo pamieci. Generalnie polecam każdemu ( ͡ ͜ʖ ͡)
A Tobie jak się korzysta?
  • Odpowiedz
@dymaczdusz: kiedyś wszyscy łapali się za kieszeń jak słyszeli Nokia Tune ale nikt nie miał o to bólu dupy, wręcz przeciwnie, było to powodem do śmiechu. A teraz biedaki mają ból dupy że właścicielom telefonów nie chce się dzwonka zmieniać bo po co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@dymaczdusz: już zmieniam dzwonek bo biedaka bulwersuje na co wydaję własne hajsy xD

@kropek00: a po co, mnie to nie bulwersuje. Zadałem pytanie i dostałem odpowiedź o treści: "nie myślę o zmianie dzwonka, nie interesuje mnie to w dupie mam co inni myślą" .
  • Odpowiedz