Aktywne Wpisy

_flae +38
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd

Tyrande +10
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

#netflix #dark #seriale
Starszy Jonas zamknął Marthę w bunkrze, bo nie chciał jej stracić po raz drugi, więc można założyć, że albo nie spotkał Marthy z innego wymiaru, albo jest ona jakimś Marthy odpowiednikiem, ale nie nią samą
ale wtedy nie wiedział, że ona uciekła z bunkra
a jako starszy myślał, że zamykając ją w bunkrze zapobiegnie jej śmierci ;)
a tu zonk
wszystkiego jest troche za dużo
- za duzo powiazan miedzy bohaterami, jak chociarz by corka charlotte ktora zostaje dowodczynia bandy w przyszlosci czy ojciec ktory byl tym co wymyslil wehikul, i mozna wymieniac duzo duzo