Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

W ogóle jakaś inna procedura instalacji, że wybiera się na których swoich urządzeniach ma być zainstalować, później komunikat że spróbują a w praktyce nic sie nie dzieje :F
LINK
#programowanie | #webdev | #microsoft
źródło: comment_mftqXgduMbzdYTWftV29ASYzM7FqTfj1.jpg
Pobierzźródło: comment_eJv18IxW2uPCNR5hUbMbc0gPu5wdXvLB.jpg
Pobierz@Ingvarr100th: Sam sobie z Githuba skleiłeś czy z marketu bez problemu?
źródło: comment_ZvgPzK7CCWrjqowDNT3YCJLJcEl2AeFH.jpg
Pobierz@mizuiro: Sprawa wyjaśniona! Faktycznie 1903 potrzebne! Kuj, chyba sobie wymusze aktualizacje choć mogę żałować, nie pierwszy raz xD
@cecyl: Bo działam głównie z grafiką i jednak W10 to konieczność choć zwyczajnie go też wolę :D
źródło: comment_2nnbsHTzcRz8duqlagSs7mwzwJ89WOwt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Imo nawet niż ten w linuxie, czy na osx.
Komentarz usunięty przez autora