Wpis z mikrobloga

@blekitny_orzel: na razie chcę dokładnie usunąć programy niektóre xD mam za dużo potrzebnych programów żeby zrobić czyszczenie całego systemu, a nie zrobiłem w dobrym momencie punktu przywracania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@blekitny_orzel: wiem o tym wszystkim, jak miałem HDD to robiłem co chwilę, ale jak przeszedłem na SSD plus HDD to w sumie chodzi mi niewiele wolniej niż jak po instalacji systemu. Na ten moment mam dużo programów do których załatwić licencje ponownie, poinstalować za dużo czasu mi zabierze, bo to nie są jakieś tam office itd
  • Odpowiedz
@Aroko: Wchodzisz na drogę bez odwrotu. Sformatuj dysk teraz albo możliwe, że już nigdy tego nie zrobisz. Zawsze będą jakieś "licencje" jeśli nie kupujesz wszystkiego. Zawsze gdy instalujesz program bierz pod uwagę przyszły format.
  • Odpowiedz
@Sl_w_k_1: Głupcy. Taki normalnie system gromadzi niesłychaną ilość śmieci. Te wszystkie wieloletnie systemy przerażają mnie. Wyobrażam sobie takiego starego, zapchanego Chrome. Te wszystkie na wpół poinstalowane programy, to tony jakiś ciastek i różnego śmiecia. Tylko format @Aroko
  • Odpowiedz
@Aroko: IObit Uninstaller. Ale to tylko w ostateczności, jak nie trzeba to nie ma co ruszać ;) normalne unistallery są OK, usuwasz, wchodzisz w oczyszczanie dysku, usuwasz wszystkie punkty przywracania oprócz ostatniego i resztę syfu z listy i tyle. Grzebanie na siłę w systemie to nie jest dobra droga.
  • Odpowiedz