Wpis z mikrobloga

@michael93pl: uważam, że wystarczy trochę pomyśleć, by zobaczyć, że ten tag służy im do publikowania ofert i pewnie te 675 osób po to go obserwuje.
Myślę, że dokonują wstępnej weryfikacji ogłoszeń, ale wyłapanie czegoś takiego z każdego ogłoszenia jest raczej niemożliwe...
  • Odpowiedz
  • 0
@matixrr nie wiem z czym jest problem, zalinkowalem i skomentowałem błąd w danej ofercie pracy , który opublikował portal związany z publikacją ofert pracy w IT.
Jaki inny tag, niezwiązany z #justjoinitoferty uważałbys za odpowiedni do wykorzystania?

To, że nie są w stanie wszystkiego weryfikować nie zwalnia ich z odpowiedzialności za to, co na łamach ich serwisu jest publikowane
  • Odpowiedz
To, że nie są w stanie wszystkiego weryfikować nie zwalnia ich z odpowiedzialności za to, co na łamach ich serwisu jest publikowane

@michael93pl: ogólnie to jeszcze w sumie pracownicy JustJoinIT powinni wysyłać swoje CV i iść na rozmowę kwalifikacją i zatrudniać się w tych firmach, aby zweryfikować czy opis firmy oraz podane stawki płacy są rzeczywiście realne...

W ogóle skąd Ty się urwałeś, że oczekujesz od serwisów z ogłoszeniami, aby
  • Odpowiedz
@michael93pl: Cześć, dzięki za sygnał. Nasze ogłoszenia oczywiście są weryfikowane, ale zdajemy sobie sprawę, że nie wyłapiemy wszystkiego. A gdy już coś wyłapiemy, to możemy tylko zasugerować zmianę osobie odpowiedzialnej za dane ogłoszenie – co często robimy i tak też będzie tym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za użycie taga się nie obrażamy, ale samo oznaczenie nas też zrobiłoby robotę ( ͡~ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz